Mõtlesin ise sama pärast, lõpupoole.Taavi kirjutasCOLONHea.. Tegelt lausa väga hea .. Mul ka nüüd lemmik-õudukas ..
A mulle see lõpp ei meeldinud ..Hea sellegipoolest!!!Spoiler :
Saag
ModeraatorCOLON Meeskond
- Fletcher
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 297
- LiitunudCOLON 07. August 2005, 03:28
- AsukohtCOLON Mätta all
- CONTACTCOLON
whannelli näitlejatöö ei olnud üldse halb. lõpus ta karjus ikka väga tõetruult minus silmis. aga jah, elwes oli tõesti... mitte just kõige parem. isegi väike itsitusmoment oli, sest tema hala lõpus oli väääga idiootne.kbong kirjutasCOLONAinuke asi, mis mind selle filmi juures häiris oli sitt näitlejatetöö, eriti Elwesi oma..
Kuid film oli suhteliselt hea, lõppu ei arvanud ette, niiet..
7/10
'aahh, my family... awwww"
- Fletcher
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 297
- LiitunudCOLON 07. August 2005, 03:28
- AsukohtCOLON Mätta all
- CONTACTCOLON
cary elwes, kes siis kobamalt näitles, ei olnud stsenarist, vaid leigh whannell oli (see noor kutt siis). tema minu arust oli küll täitsa hea näitlemisoskusega.kkssuur kirjutasCOLONMinu arust oli see tema oma viga, kuna ta on seal filmis ju mingi produtsent või stsenarist vms. Aga mind ta küll ei häirinud.
aga eks filmiti ja lõigati saw ju valmis 18 päeva (6 päeva filmiti vannitoas adamit ja gordonit).
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30
Film, mille siis esimest korda suvatsesin täna ära vaadata, olles selle kohta palju kiidusõnu kuulnud, ja jäin ülimalt rahule. Psühhopaatlikult pinev, ettearvamatu, pinge kruvitud algusest lõpuni. Mina kuulun kindlasti nende hulka, kellele filmi lõpp meeldis, sest see oli tõesti šokeeriv ning etteaimamatu. Väga osavalt oli lugu üles seatud - meenutuslõigud ja saladuste pinnalekerkimised ei lubanud teleri eest lahkuda. Minu arust ei olnud näitlejatöö ka niivõrd jube, kuigi Elwes oli jah natuke ebausutav, eriti lõpus. Ta ei suutnud end situatsiooni sisse mängida.
Hinne tuleb esimesest vaatamiskorrast, kuna tegu ei ole filmiga, mis pakub igal vaatamiskorral midagi uut.
8/10!
Hinne tuleb esimesest vaatamiskorrast, kuna tegu ei ole filmiga, mis pakub igal vaatamiskorral midagi uut.
8/10!
Viimati muutis 1, Peata Ratsanik, muudetud 14 korda kokku.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30