Shrek
Shrek
Shrek (Mike Myers) on muretu eluga mürakas sookoll. Tema rahulikku elurütmi hakkavad aga suuresti segama kurja Lord Farquaad'i (John Lithgow) poolt igalt poolt muinasjuttdest välja aetud tegelased. Et taas rahu saada peab Shrek koos äärmiselt lärmaka Eesliga (Eddie Murphy) päästma piltilusa Printsess Fiona (Cameron Diaz) tuldsülitava draakoni küüsist.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Shrek
Moderator: Meeskond
Shrek
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Well, when one lives alone, one has to learns these things in case there's... there's .. there's an arrow in your butt ...
Ãllatavalt väikese tähelepanu on see film siin saanud .. kõige esimene parima animafilmi Oscari võitja..
Olen näinud seda üsna mitu korda .. mitukümmend ma pakuks isegi .. väga täistopitud poolteist tundi on .. korraga näidatakse täpselt niipalju kui ekraanile mahub .. midagi ei aja üle.. midagi ei jää puudu .. väga hea .. kunagi oli suht lemmik film .. usun et paljudel oli
Ãllatavalt väikese tähelepanu on see film siin saanud .. kõige esimene parima animafilmi Oscari võitja..
Olen näinud seda üsna mitu korda .. mitukümmend ma pakuks isegi .. väga täistopitud poolteist tundi on .. korraga näidatakse täpselt niipalju kui ekraanile mahub .. midagi ei aja üle.. midagi ei jää puudu .. väga hea .. kunagi oli suht lemmik film .. usun et paljudel oli
- Ralf
- love <3
Jäi kehvaks. Puudus viimase aja animatsioonidele iseloomulik sarm ja intelligents (näiteks tehakse animatsioonides nalju, mis ka täiskasvanuid naerma ajaks, mitte ei toodeta teost vaid lastele). Hääled olid hästi peale loetud ja tegelased olid enam-vähem sümpaatsed (peale Shreki), aga see on ka kõik. Muusika ei läinud ka mitte kuidagi korda. Oleksin tõesti paremat lootnud.
4/10
4/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Midagi teistsugust vähemalt. Pole tüüpiline multikas, a la ilus printsess ja nägus prints leiavad õnne.
Eesel on ikka kõige lahedam .
Eesli puhul oli hästi aru saada kes häält teeb aga Mike Myersit ei tundnud üldse ära .
Lemmikkohad: *Eesel lendab ja räägib *Uued elanikud Shrek juurde *Pruudi valik *Laul*Eesel ja draakon*Shrek ikka oskab naisi äratada *Shrek saab musi tagumikule *Saab hoobi õrna kohta *Eesel ja Shrek naeravad *Lind ja Fiona *Fiona ja Robin Hood *"Suhkruvatt",õhupallid *Eesel näeb õiget Fionat *Eesel ja draakon *Pulmad * Tants ja trall lõpus
Ingliskeelne audio on tunduvalt parem kui eestikeelne.
7!
Eesel on ikka kõige lahedam .
Eesli puhul oli hästi aru saada kes häält teeb aga Mike Myersit ei tundnud üldse ära .
Lemmikkohad: *Eesel lendab ja räägib *Uued elanikud Shrek juurde *Pruudi valik *Laul*Eesel ja draakon*Shrek ikka oskab naisi äratada *Shrek saab musi tagumikule *Saab hoobi õrna kohta *Eesel ja Shrek naeravad *Lind ja Fiona *Fiona ja Robin Hood *"Suhkruvatt",õhupallid *Eesel näeb õiget Fionat *Eesel ja draakon *Pulmad * Tants ja trall lõpus
Ingliskeelne audio on tunduvalt parem kui eestikeelne.
7!