Salajane aken

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Nups
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Nups »

Eip. Sa pole ainus. Mul hakkas ka kahju. Ehh, äkki oli see kaotusvalu mis teda selliseks lõpuks üldse muutis???
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Mingi eriti haige film oli.
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

Spoiler :
Uskumatu, et Johnny Depp pahaks osutus...

aga t�tsa norm film oli
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Uskumatu, et sa nii loll oled ja ette räägid. Kurat lõpetage see f***king spolimine ära! Kas mingit bänni ei võiks juba andma hakata selliste asjade eest. Tõsiselt pinda käib juba!
ImageImageImage
Karruke
Batman alustab
Batman alustab

Post by Karruke »

Mul hakkas ka Mortits kahju, sest vaata kui lahe ta alguses oli.
Ise vaatasin seda filmi just hiljuti. Tundus väga põnev. Esimest korda siis vaatasin ilma tõlketa ja sain peaaegu kõigest aru aga see lõpu asi jäi natuke segaseks. Et kas see Shooter oli siis shoot her?
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Minu arust on täitsa hea ja mitmekordset vaatamist lubav film. Johnny Deppi karakter oli väga sümpaatne ja just eriti meeldis mulle ta soeng. Jutule jäädi ka üsna truuks õnneks.

Ise oleks vist lausa teinud nii, et Shooter on päris!
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Ralf wrote:Johnny Deppi karakter oli väga sümpaatne ja just eriti meeldis mulle ta soeng.

Njaa, soeng oli võimas :P Aga jah - Mort on kohe kindlasti üks mu kõige lemmikumaid tegelasi filmimaailmas üleüldse.
Film tekitas tahtmise raamatut lugeda, kuid see pole siin saadaval nagunii.
-kathyy-
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by -kathyy- »

mulle film meeldis.. tekitas parajalt põnevust ja naljakaid hetki oli ka...
kui mu ema seda filmi esimest korda vaatas siis tema reaktsioon oli "selliseid HULLE vahidki" nohjah.. ju siis ta ei saanud poindist aru ja vb ta ei seedi selliseid filme..
aga vahepeal tundus et film läheb kuidagi igavaks... või oli see ainult petlik, aga noh.. kokkuvõttes, film oli hea, Johnny Depp tegi oma rolli ka väga hästi ära ja soeng muidugi oli tõesti lahe...
mina sain filmi mõttele alles lõpupoole pihta... ja nii oligi parem.

7,5/10
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

terve seltskond ei punnitanud üldse, mõeldi vist et kui on Depp, siis saab ise viilida ja jätta vaevanägemine talle. minu jaoks näitlejaansambel oli lihtsalt kohutavalt s*** isegi kui mõnest oleks võinud rohkem eeldada. aga üldse, minu jaoks mittemidagiütlev film.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Johnny Depp on muidugi selle filmi suurim kuld oma koomilist varjundit kandva etteaste ja pöörase soenguga. Timothy Hutton, John Turturro, Maria Bello ja Charles S. Dutton muidugi jäid tema varju, kuid nendegagi jäin rahule ja ei ütleks, et nende osatäitmine eriliselt kehv oli. Ise oleks eelistanud lihtsamat ja tüüpilisemat lõppu, kuid eks film pidi käima lühijutu järgedes ja seal ju lõppes nii. "Secret Window" on muideks film, mida ma oma 30+ korda näinud olen, Pariisist ostetud DVD saab lähiajal ka kommentaariga läbi vaadatud. :ülivihane: Igatahes täitsa muhe thriller, mitte just Johnny parimatest, kuid väärib siiski vaatamist. Mõnus popkornikas.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

tegelikult kokkuvõttes oli see üks üsna hea film ;)
7 / 10 annaks .
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

igavaks jäi naq nata , ei kiskunud *mis nüüd juhtub* viimsele piirile :(
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Salajane aken

Post by Rasmus »

Mina ei aimanud sellist sündmuste käiku ette. Väga põnev film, igav ei hakanud küll kordagi. Johnny Depp oli nagu ikka oma tuntud headuses ning kuigi see pole tema parim film, suutis siiski terve filmi vältel pinget üleval hoida.

Hindeks panin 10/10, kuid see on nüüd natuke ilmselt üle pingutatud. 9/10 oleks vist paras.
Post Reply