Eelmisel aastal linastunud komöödiafilmi "Hangover" järg tuleb samade peategelastega, nagu filmi esimenegi osa, kuigi algselt oli see sügava kahtluse all.
Esimest osa promoti räigelt, nägin vist trailerit iga päev. Seal olid kõige paremad kohad ka välja toodud. Film ise oli täiesti tavaline ajaviite komöödia. Mitte, et ma laidaks filmi.. aga üle ka ei tasu nüüd hinnata.
Päevik | 2021
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Jõin kinos seda filmi vaadates nii palju, et sündmustik on minu jaoks üsna hägune ja väga pädevat kommentaari ei oska anda. Muidu küllaltki keskpärane komöödia minu arust ja järje tegemise kohta võin täpselt sama öelda, mis eile Paranormal Activity 2 puhul.
Esimest korda vaadates meeldis väga, teine kord enam mitte nii palju, kuid üsna hea komöödia sellegipoolest. Ka järjest võib midagi head tulla, aga eks tase langeb niikuinii võrreldes esimesega.
Level kirjutasCOLONEsimest osa promoti räigelt, nägin vist trailerit iga päev. Seal olid kõige paremad kohad ka välja toodud. Film ise oli täiesti tavaline ajaviite komöödia.
uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONJuba esimene osa oli jõuetu, mis siis sellest veel loota.