Ma armastan sind, Phillip Morris
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
I Love You Phillip Morris
Steven Russell (Carrey) on õnnelikus abielus Debbiega (Mann) ning töötab politseinikuna kohalikus jaoskonnas, kui ootamatu autoõnnetus sunnib teda oma elu dramaatiliselt umber hindama. Steven mõistab, et on gei, ning otsustab elada täiel rinnal - isegi kui see tähendab seaduserikkumist.
Steveni uus ning ekstravagantne elustiil toob kaasa pettusi ja kelmusi, ühtlasi vangistuse riiklikus parandusasutuses, kus ta kohtub tundliku ja mahekeelse Phillip Morrisega (McGregor). Püüdes iga hinna eest Phillipit vanglast vabastada ning soovides temaga ühist elu alustada, võtab Steveni ette ning viib edukalt läbi ühe kelmuse teise järel.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
I Love You Phillip Morris
Steven Russell (Carrey) on õnnelikus abielus Debbiega (Mann) ning töötab politseinikuna kohalikus jaoskonnas, kui ootamatu autoõnnetus sunnib teda oma elu dramaatiliselt umber hindama. Steven mõistab, et on gei, ning otsustab elada täiel rinnal - isegi kui see tähendab seaduserikkumist.
Steveni uus ning ekstravagantne elustiil toob kaasa pettusi ja kelmusi, ühtlasi vangistuse riiklikus parandusasutuses, kus ta kohtub tundliku ja mahekeelse Phillip Morrisega (McGregor). Püüdes iga hinna eest Phillipit vanglast vabastada ning soovides temaga ühist elu alustada, võtab Steveni ette ning viib edukalt läbi ühe kelmuse teise järel.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Been there, done that.
Emm...üldiselt mulle meeldis film, polnud tehtud labaseks nagu Brüno näiteks. Veidi kentsakas oli näha Carrey-t ja McGregorit mängimas homoseksuaale, aga lõpus harjusin ära. Ja lõpp oleks võinud teistsugusem olla, kas siis traaglisem või parema ja pöördelisema lõpuga. Või siis oleks film pidanud lõppema kurval hetkel. Jim Carrey suutis ikka korralikult ära petta, ka filmivaatajad oma huvitavate twistidega. Põhimõtteliselt oli väga lõbus ja muhe, pöörane film. Natuke oli filmi peidetud Carrey eelnevatest filmidest tükikesi, spoilerdama ei hakka hetkel. Kellele Jim Carrey eelnevad filmid on meeldinud, peaks ka see meeldima.
8,5/10
Emm...üldiselt mulle meeldis film, polnud tehtud labaseks nagu Brüno näiteks. Veidi kentsakas oli näha Carrey-t ja McGregorit mängimas homoseksuaale, aga lõpus harjusin ära. Ja lõpp oleks võinud teistsugusem olla, kas siis traaglisem või parema ja pöördelisema lõpuga. Või siis oleks film pidanud lõppema kurval hetkel. Jim Carrey suutis ikka korralikult ära petta, ka filmivaatajad oma huvitavate twistidega. Põhimõtteliselt oli väga lõbus ja muhe, pöörane film. Natuke oli filmi peidetud Carrey eelnevatest filmidest tükikesi, spoilerdama ei hakka hetkel. Kellele Jim Carrey eelnevad filmid on meeldinud, peaks ka see meeldima.
8,5/10
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

irw@"been there done that" 
film ise oli minule vägagi vaadatav. Sain korralikud kõhutäied naerda. Vahepeal oli jah suht weird näha Ewan'it Jim'i süles aga sellega harjus tõesti ära. Ewan mängis oma nö. naiseliku rolli väga hästi välja ning mu meelest sai ka Jim hakkama.
Täiesti õnnestunud teos.
8/10
film ise oli minule vägagi vaadatav. Sain korralikud kõhutäied naerda. Vahepeal oli jah suht weird näha Ewan'it Jim'i süles aga sellega harjus tõesti ära. Ewan mängis oma nö. naiseliku rolli väga hästi välja ning mu meelest sai ka Jim hakkama.
Täiesti õnnestunud teos.
8/10
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Vahelduseks õnnestus kumminäol Jim Carrey'l ka üle keskmise komöödiasse sattuda. Tegelt ma annaks hinnanguks "hea". Oli päris mitmeid nalju, mille üle sai korralikult naerdud. Jim Carrey kohta ei saa öelda ühtegi halba sõna - mees on omas elemendis ehk teeb huumorit. "I Love You Phillip Morris" on selgelt parem kui eelmine laineid löönud geikomöödia "Brüno". Eriti meeldis mulle filmi algusosa - seksistseenid olid ülikoomilised
. Negatiivse asjana võiks välja tuua dramaatilised armastus- ja haletsusstseenid. Need lihtsalt ei töödanud sellises filmis. Hea komöödia!
7/10
7/10
- Ralf
- love <3
Olin enne vaatamist kuulnud, et film põhineb Steven Jay Russelli nimelise mehe elul ning lugenud, mil moel tal õnnestus mitmel korral vanglast põgeneda. Kohati tundub, et oleks olnud võimalik mehe lugematuid pettusi ja kavalusi tunduvalt kaasahaaravamalt ekraanile tuua, kuid üldiselt oli päris vaimukas ja isegi päris siiras must komöödia - naersin lausa mitu korda, mida juhtub äärmiselt harva ("The Hangover" ei pannud mind näiteks vist isegi muigama). Kahju, et see teisel poolel ära vajus, muidu paneksin 7/10.
6/10
6/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora