Tegemist on Jaan Tätte ja Kristian Taska poolt kirjutatud psühholoogilise põnevusfilmiga, mille neli peategelast - kaks meest ja kaks naist - leiavad ennast ühe suvise öö jooksul tihedast sündmustekeerisest.
stsenaarium oli hea. Filmi ülesehitus oli minu arust suht leidlik. Ja mis eesti filmide puhul natuke teistsugune - pilt ja heli oli heal tasemel. Selline Eestimaine kodukootus oli kadund. Aga aeglane. Väääääga aeglane oli ... Kahjuks jah aint seepärast, et eesti film oli vaatasingi lõpuni. Ja Carmen Kass ei oska tõesti näidelda. Igaüks saab sellest juba kaugelt vaadates aru
ja kusjuures selle alla pandi päris mitu-mitu miljonit, nii palju kui ma mäletan Imestan ka, kuhu need miljonid kadusid, sest film oli tõesti väga sisutühi ja igav, suht saast.
Carmen Kass käis pinda filmis kõige rohkem, ei osanud üldse näidelda mu arust. Ülejäänud näitlejad olid head, aga rollid olid jamad pluss segane stsenaarium. Lugu algas punktist A, aga ei jõudnud punkti B. Sven Grünbergi muusika oli väheseid asju, mis mulle selle filmi juures meeldis. 3/10.