[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Mulle isegi meeldib lumega jännata. Pole selle vastu midagi. Praegu ei ole enam eriti midagi, aga varem läksin küll hea tujuga mitmendat korda aeda lund välja ajama.
Heh, nii tüüpiline rahvuskomme, et millegagi rahul ei olda, on's siis lund liiga vähe või liiga palju.
Ise käisin täna suusatamas, kuigi mitte eriti vabatahtlikkuse alusel, siis vaatamata sellele, et kepid paarkümmend sentimeetrit aeg-ajalt lumme vajusid ja pool rajast lörtsisegune oli, läks tund korda.
LiveForThis kirjutasCOLONMulle isegi meeldib lumega jännata. Pole selle vastu midagi. Praegu ei ole enam eriti midagi, aga varem läksin küll hea tujuga mitmendat korda aeda lund välja ajama.
Ma olen aus - mina tüdinen lumest esimese nädalaga juba ära.
Oleks siis veel, et on soe. Talve juures see probleem ongi, et nii kuradi külm on. Kui ilm oleks koguaeg selline, nagu praegu (paar kraadi alla nulli), siis oleks küll üliõnnelik.