Möla!
ModeraatorCOLON Meeskond
Anna nüüd kasutajanimi ja parool ka.Soprano kirjutasCOLON Ja veel üks:
Valentine's Day Special - Lastel ega nõrganärvilistel mittesoovitav.
so what
Kui tuubist ei saa vaadata, siis kbong pani sama asja:null kirjutasCOLONAnna nüüd kasutajanimi ja parool ka.
kbong kirjutasCOLONNoh, enda poolt ka siis väike kaardike, mida olen ikka inimestele iga aasta saatnud. David Firth oskab!
http://www.fat-pie.com/love.htm
NB! Nõrganärvilistel soovitan vaadata!
Jajaa, head sõbrapäeva and shit.
Tegelikult sooviksin nõu. Mul DVD-mängija teeb imelikke asju juba pikemat aega. Aeg-ajalt on filmi vaadates ekraan roosades toonides. Heledus on ka justkui paigast ära. Ükskõik, mis plaat mängib. Mõnikord kaob see probleem ära, siis on kõik jälle okei. Kuid vaid ajutiselt.
Olen proovinud sätteid kontrollida ja reset'ida, kui ei midagi. Mängija pole veel nii vana, et selle kaela ajada. Kas keegi oskab midagi soovitada, mida selle probleemiga peale hakata?
Tegelikult sooviksin nõu. Mul DVD-mängija teeb imelikke asju juba pikemat aega. Aeg-ajalt on filmi vaadates ekraan roosades toonides. Heledus on ka justkui paigast ära. Ükskõik, mis plaat mängib. Mõnikord kaob see probleem ära, siis on kõik jälle okei. Kuid vaid ajutiselt.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Või siis on SCART juhtmes mingi lühis või on see paigast ära.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kokkuvõte, kellel telkut pole (nagu mul).CM-Girl kirjutasCOLONKristina Šmigun tegi hea sõidu !
Ilus aeg: 25:05:0
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Soovitan tellida omale meilikasti lehekülje Geeks of Doom värsked uudised. Väga head filmiteemalised artiklid.
Subscribe!
Subscribe!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora