Kartus
Dread
Kolm ülikooliõpilast - Stephen (Rathbone), Quaid (Evans) ja Cheryl (Steen) - otsustavad teha dokumentaalfilmi, milles käsitlevad inimeste suurimaid hirme, olgu selleks siis ämblikud, pimedus või klounid. Alguses seisneb see vaid inimeste intervjueerimises, kuid siis otsustab Quaid, et paneb inimesed ja nende hirmud otseselt proovile.
Filmi produtsendiks on ikooniline Clive Barker ning see on üks After Dark õudusfilmifestivalil esitletavatest filmidest.
Täielikku tutvustust loe siit.
Kartus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Kartus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Selle filmi kohta võib öelda juba, et tegu on õudusfilmiga. Ikka tõeliselt psühhi asjaga on tegemist. Ka sisu on huvitav ja originaalne, erinevalt teistest õudukatest. Soundtrack oli muidu hea, aga sinna filmi see kuidagi ei sobinud, sellise briti rocki asemel oleks paremini kõlanud seal ehk death metal või muu karmim muusikastiil. Kindlasti vaatan ära ka 7 ülejäänud filmi, mis Dark Horrorfest 4 raames linastuvad.
8/10
8/10
- Ralf
- love <3
Film oli kuidagi all over the place ehk siis kummaliselt ebaühtlane, tegelased olid veidi vähearendatud, kuid see-eest algmaterjal (ehk siis, nagu ma aru saan, Clive Barkeri jutt) oli meeldivalt originaalne ja siin-seal jagus üllatusi kah päris meeldivalt. Lõpus üks koht pani koguni kõhus keerama, mis on minu puhul küllaltki ebatavaline, pidades silmas, et ma vaatasin "Cannibal Holocausti" ilma silmagi pilgutamata läbi (seda peaks muide uuesti tegema).
5/10
5/10