Rambo

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Rambo

Post by Cochrane »

Rambo
First Blood

John Rambo (Sylvester Stallone), Vietnami sõja tagajärgede all kannatav sõjaveteran rändab mööda USA teid. Üks neist viib ta ÅĄerif Teasle (Brian Dennehy) piirkonda, kes ta ilma mingi põhjuseta vahistab. Kui võmmid Ramboga julmalt käituvad, kaotab ta kontrolli, lööb nad uimaseks ja põgeneb metsa. Nüüd on provintsivõmmidel põhjus Rambot taga ajada. Kuid peagi pole enam selge, kes keda jahib.

Täielikku tutvustust loe siit.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

triloogia, mis tegi silvester stallonest staari
ImageImageImage
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

No tegelikult tegi Rocky tast juba staari
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Aga tegelikult on uskumatu mõelda, et Rocky 1 ja 2 on 70-ndatel tehtud.
Hirmus, kuidas aeg lendab.
ImageImageImage
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Edvard wrote:No tegelikult tegi Rocky tast juba staari

Ma vaatan, et sa Edvard oled ikka päris fänn kohe, ma mõtlen Sylvester Stallone, sul on isegi avatar muretsetud ja puha... :lol: :lol: :lol:
ImageImageImage
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

Tõsi,varem ei olnud ma kohe üldse eriline fänn,aga kohe kui ma Rocky vaadatud sain siis hakkasin ka kohe fännama,aga kui ma liiga pinda hakkan oma Rocky ja Stallone fännamisega käima,siis öelge.Ja muide sul on öigus,aeg lendab töesti kiiresti. :D
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Edvard wrote:Tõsi,varem ei olnud ma kohe üldse eriline fänn,aga kohe kui ma Rocky vaadatud sain siis hakkasin ka kohe fännama,aga kui ma liiga pinda hakkan oma Rocky ja Stallone fännamisega käima,siis öelge.Ja muide sul on öigus,aeg lendab töesti kiiresti. :D

Ei, pinda ei käi, vähemalt veel. :) :)
Aga, miks mitte Stallonet fännata, kõigil filmiveebi kasutajatel peaks olema lemmiknäitleja.
Ja kui sul on Stallone, siis palun väga.
ImageImageImage
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Täiesti arusaamatul põhjusel otsustasin hakata vaatama Rambo triloogiat. :)) Tegelikult ma ei uskunud, et esimene film võib hea olla, aga vot võta näpust, ei olnud tal midagi viga. :) Kaks punkti selle eest maha, et vahepeal kippus igavaks minema...
8/10
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Rambo

Post by Rasmus »

Ootasin midagi veidi ägedamat, aga tegelikult igati tore action. Stallone sobib rolli loomulikult nagu valatult (või siis sobib roll Stallone'i) ja politseinikud suutsid end üsna ebameeldivaks mängida (mis nii pidigi olema).

Paneksin hindeks 7/10.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Rambo

Post by brixxx »

Mina arvan, et kuulsaks Sylvester Stallone tegi ikka ''Rocky'' filmi seeria, võibolla vaatan ka ''Rambot'' ära, aga kõige uuem ''Rambo'' on minu jaoks isegi liiga julm, et ei ole veel otsustanud, kas ikka vaatan selle filmi seeria ära. Muideks ''Rocky'' puhul meeldib viimane film kõige enam, kus on teemaks, et Sylvester Stallone ei või enam tervise tõttu poksida.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Post Reply