Siberi ekspress
Transsiberian (2008)
Hiinast Moskvasse rändavad abielus ameeriklased Roy (Woody Harrelson) ning Jessie (Emily Mortimer) kohtuvad Siberi ekspressis salapäraste reisijatega. Algab pingeline mõrva- ja pettusemäng.
Loe täielikku tutvustust siit
Siberi ekspress
ModeraatorCOLON Meeskond
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
Re: Siberi ekspress
Mul on mingi fetišh filmide suhtes, kus tegevus toimub talvel. Ma armastan ronge ja raudteed. Lisa sinna väike thriller'i element ka ja igati tore kerg-meelelahutus-filmiõhtu sisustatud. See film sisustas seda ilusti 
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Mul sama fetish. Antud film juba mõnda aega kettal vaatamist oodanud. PEAKS ette võtma.DaydreamDiamond kirjutasCOLONMul on mingi fetišh filmide suhtes, kus tegevus toimub talvel. Ma armastan ronge ja raudteed. Lisa sinna väike thriller'i element ka ja igati tore kerg-meelelahutus-filmiõhtu sisustatud. See film sisustas seda ilusti
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
https://www.youtube.com/watch?v=atyvdC15HFA ?DaydreamDiamond kirjutasCOLONMul on mingi fetišh filmide suhtes, kus tegevus toimub talvel. Ma armastan ronge ja raudteed.
Filmi pole näinud.
Tekitasid mulgi huvi, bp. Väga ok oli, rongifilmid on tõesti ägedad. Woody oli ainult tiba imelik valik siia. Aga muidu nauditav.