Oscarid on valitud!
Moderator: Meeskond
Oscarid on valitud!
Oscarid on valitud!
Pühapäeval Los Angeleses 78. korda auhindu jaganud Ameerika filmiakadeemia andis parima filmi Oscari linateosele “Crash”, parimaks režissööriks valiti Ang Lee filmi eest “Brokebacki mägi”.
Parimaks meesosatäitja nimetati Philip Seymour Hoffman nimiosa eest linateoses “Capote”, vahendab ETV24.
Auhinnavääriliseks naisosatäitjaks tunnistati Reese Witherspoon June Carteri rolli eest filmis “Walk the Line — nagu noateral”.
George Clooney võitis oma esimese Oscari meeskõrvalosa eest põnevikus “Süriaana”.
T?ielikku uudist loe siit
Pühapäeval Los Angeleses 78. korda auhindu jaganud Ameerika filmiakadeemia andis parima filmi Oscari linateosele “Crash”, parimaks režissööriks valiti Ang Lee filmi eest “Brokebacki mägi”.
Parimaks meesosatäitja nimetati Philip Seymour Hoffman nimiosa eest linateoses “Capote”, vahendab ETV24.
Auhinnavääriliseks naisosatäitjaks tunnistati Reese Witherspoon June Carteri rolli eest filmis “Walk the Line — nagu noateral”.
George Clooney võitis oma esimese Oscari meeskõrvalosa eest põnevikus “Süriaana”.
T?ielikku uudist loe siit
- crackhead
- Ristiisa

Kõik läks ootuspäraselt ja rahulikult, eriti peale Ang Lee lavastaja-võitu, olin kindel, et Brokeback saab kätte, kuigi samas oli see eelnevalt ilma jäänud nii näitlemiskategooriates kui kaameratöö eest, siis aga tuleb lavale Jack Nicholson ja teatab, nägu peas pussu laskmas nagu tavaliselt: And the winner is... Crash. Ãks viimaste aastate suurimaid üllatusi parima filmi kategoorias. Eks saab näha kas ka väärt oli, sest see pole veel eesti kinodesse jõudnud (kas jõuabki, või tuleb otse videplanetisse?), teisi parima filmi nominente pole veel ka näinud, sest keeldun põhimõtteliselt plazas käimast ja käin kosmoses, see nädal siis jõudsid kosmosesse ka head õhtut ja õnn kaasa ning münchen, katsun vaatamas ära käia.
See oli ülinõme, et Brockeback ei võitnud parima filmi Oscarit, olin kindlasti tema poolt, to Mihkel, see oli teada, et München ei võida, to crackhead crash on 2004 aasta film ja Lauri Kaare ütles ka ülekande jooksul, et see on üks suurfilm, mis ei jõudnudki kinodesse, ülekanne oli muidugi parem kui eelmine aasta, kõik oli huvitavam, Rein Oks ja Lauri Kaare kommenteerisid paremini kui eelmine aasta, kõik meeldis peale parima filmi Oscari, mis läks valesti, külalised olid ka hästi valitud, Tom Hanks ja Jack Nicholson sobisid sinna lõppu nagu valatult...

JigSaw wrote:Crash võitis jesss. Mu lemmik film.See film oli seda väärt
Olen sinuga täielikult nõus, kuigi "Brokeback mountain"-i veel näinud ei ole. Kuid sellegipoolest arvan, et auhind läks õigesse kohta. Olgugi, et see tuli mõnevõrra üllatusena. Crash on kuidagi nii paeluv, et mulle ta ka tõsiselt meeldib. Omas žanris väga mõjuv film.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Ma pole küll ei "Crash"i ega "Brokeback Mountain"it näinud, aga ma olin väga üllatunud, kui ma täna raadiost kuulsin, et "Crash" võitis. "Brokeback Mountain"i ümber oli nii palju melu, aga tundub et see ei tähenda kohe Oscarit või mis :wink: Raadiost kuulsin veel seda, et "Crash" ei tulegi Eestisse. What?? Peab tulema. Pole loogiline. Mina igatahes loodan edasi
Ja "Geisha memuaare" õnnitlen 3 Oskari puhul. Reese Witherspooni ka!!!
Ja "Geisha memuaare" õnnitlen 3 Oskari puhul. Reese Witherspooni ka!!!
Have you ever heard the story about the little engine that could?
http://boxofficemojo.com/movies/?id=crash05.htm
Kinodesse(wide release) tuli aastal 2005.
Kinodesse(wide release) tuli aastal 2005.
LynyrdSkynyrd wrote:Saage aru, Crash on 2004 aasta film, tegelikult oleks ta siis pidanud juba siis eesti kinodes olema, loomulikult ei tule ta kaks aastat hiljem välja pärast release, loe ülemisi postitusi Tyrkiis...
Tore, et meil arvutmisspetse siin Eestis veel on.
Loe seda linki mõistusega, siis saad aru, et USAs esilinastus film 6. mai 2005.
http://www.imdb.com/title/tt0375679/releaseinfo
Festivale ei arvestata kunagi release date'i panemisel, sest need toimuvad ühes linnas ja maksimaalselt näeb seda filmi festivali raames mingi paar tuhat inimest, seega on lingilt näha, et üle terve ameerika kinodesse jõudis ta 2005. aasta keskel. Pane aastaarve mõistusega, mitte nii nagu esimeselt lingilt silmad seletavad.
edit: jäin pisut hiljaks
crackhead wrote:Kõik läks ootuspäraselt ja rahulikult, eriti peale Ang Lee lavastaja-võitu, olin kindel, et Brokeback saab kätte, kuigi samas oli see eelnevalt ilma jäänud nii näitlemiskategooriates kui kaameratöö eest, siis aga tuleb lavale Jack Nicholson ja teatab, nägu peas pussu laskmas nagu tavaliselt: And the winner is... Crash. Ãks viimaste aastate suurimaid üllatusi parima filmi kategoorias. Eks saab näha kas ka väärt oli, sest see pole veel eesti kinodesse jõudnud (kas jõuabki, või tuleb otse videplanetisse?), teisi parima filmi nominente pole veel ka näinud, sest keeldun põhimõtteliselt plazas käimast ja käin kosmoses, see nädal siis jõudsid kosmosesse ka head õhtut ja õnn kaasa ning münchen, katsun vaatamas ära käia.
Mis sa sellega mõtled, et nägu peas pussu laskmas, kuid üllatus oli küll suur...

- crackhead
- Ristiisa

LynyrdSkynyrd wrote:crackhead wrote:Kõik läks ootuspäraselt ja rahulikult, eriti peale Ang Lee lavastaja-võitu, olin kindel, et Brokeback saab kätte, kuigi samas oli see eelnevalt ilma jäänud nii näitlemiskategooriates kui kaameratöö eest, siis aga tuleb lavale Jack Nicholson ja teatab, nägu peas pussu laskmas nagu tavaliselt: And the winner is... Crash. Ãks viimaste aastate suurimaid üllatusi parima filmi kategoorias. Eks saab näha kas ka väärt oli, sest see pole veel eesti kinodesse jõudnud (kas jõuabki, või tuleb otse videplanetisse?), teisi parima filmi nominente pole veel ka näinud, sest keeldun põhimõtteliselt plazas käimast ja käin kosmoses, see nädal siis jõudsid kosmosesse ka head õhtut ja õnn kaasa ning münchen, katsun vaatamas ära käia.
Mis sa sellega mõtled, et nägu peas pussu laskmas, kuid üllatus oli küll suur...
Ma mõtlen selle all tema kuulsat irvet, nagu öeldakse, et nägu peeretab peas..
Väga suur üllatus, et Brokeback parimat filmi ei võitnud, aga usun, et Crash on samuti seda väärt. Tegelikult aga oleks pidanud Munichile minema.
See vast oligi õhtu suurim pettumus, et minu meelest eelmise aasta parim film tühjade kätega lahkus.
Aga õhtu (või mulle varahommiku) nael oli kui Stewart ütles: "Martin Scorcese - 0 oscars. Three 6 Mafia - 1 oscar." :lol:
Aga õhtu (või mulle varahommiku) nael oli kui Stewart ütles: "Martin Scorcese - 0 oscars. Three 6 Mafia - 1 oscar." :lol: