[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Aa siis on minu masina viga. Mul jampsib nett üldse viimasel ajal palju. CCleaner'iga sain täna ta normaalselt töötama, polnud sellega puhastanud mõnda aega.
Üritate mind ära hirmutada või? Uurisin asja, kuni 600.-, krt loodan, et saan mingi ~150 ainult, ma ei viitsi nende raipekarjale palju maksta. Selle lause moraal, mu kann jääb puutumatuks.
Wisegirl kirjutasCOLON
Miks nemad halvad tegelased on? Järgmine kord siis tead et LE-d ei maksa rikkuda. Duh. xD
Ei no seda küll jah, aga asi oli selles, et see oli täiesti inimtühi koht, ja ma parkisin enda rolleri kõigerohkem 3 meetri kaugusele edasisõidukeelu märgist.
Wisegirl kirjutasCOLON
Miks nemad halvad tegelased on? Järgmine kord siis tead et LE-d ei maksa rikkuda. Duh. xD
Ei no seda küll jah, aga asi oli selles, et see oli täiesti inimtühi koht, ja ma parkisin enda rolleri kõigerohkem 3 meetri kaugusele edasisõidukeelu märgist.
Never compromise, not even in the face of Armageddon.