10+/10+
Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Lawrence of Arabia - Pea 4 tundi kestnud film, mille lõpuni vaatamiseks kulus mul kaks õhtut. : )
Filmis on väga sügavalt lahatud peategelase arengut kogu loo vältel, mida Peter O'Toole väga tõetruult suudab edasi anda.
Suurepärased karakterid ning võimas filmimuusika suutsid teha filmist ühtse mõnusa terviku, mis pikaks ajaks meelde jääb.
Lugesin ka, et George Lucas oli just selle filmi lummavatest kõrbestseenidest ammutanud inspiratsiooni esimese "Star Warsi" loomiseks.
Tõeline maiuspala aastast 1962 - Soovitan.
Filmis on väga sügavalt lahatud peategelase arengut kogu loo vältel, mida Peter O'Toole väga tõetruult suudab edasi anda.
Suurepärased karakterid ning võimas filmimuusika suutsid teha filmist ühtse mõnusa terviku, mis pikaks ajaks meelde jääb.
Lugesin ka, et George Lucas oli just selle filmi lummavatest kõrbestseenidest ammutanud inspiratsiooni esimese "Star Warsi" loomiseks.
Tõeline maiuspala aastast 1962 - Soovitan.
"All you need for a movie is a girl and a gun."
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Täiesti ettearvamatult sattusin sõpradega vaatama üht järjekordset neljatunnist linateost.
Seekord oli selleks "Ben Hur" - film, mille iga väikseimgi detail oli peensusteni lihvitud ning näitlejatöö oli perfektne pisimate kõrvalrollideni välja.
Film, mille mõned stseenid tunduvad tolle aja tehnikat arvestades pea ilmvõimatud. See on hämmastav, millise tõetruudusega on edasi antud suured paraadstseenid ning merelahing, kasutamata tänapäevast arvutitöötlust.
Vaieldamatult meeldejäävaim on aga kaarikute võiduajamise stseen, mis oma mastaabilt oleks tõsiseks pähkliks ka tänapäeval.
Absoluutne filmiklassika, mis väärib minu arvates igat oma teenitud üheteistkümnest Oscarist. 10/10
Seekord oli selleks "Ben Hur" - film, mille iga väikseimgi detail oli peensusteni lihvitud ning näitlejatöö oli perfektne pisimate kõrvalrollideni välja.
Film, mille mõned stseenid tunduvad tolle aja tehnikat arvestades pea ilmvõimatud. See on hämmastav, millise tõetruudusega on edasi antud suured paraadstseenid ning merelahing, kasutamata tänapäevast arvutitöötlust.
Vaieldamatult meeldejäävaim on aga kaarikute võiduajamise stseen, mis oma mastaabilt oleks tõsiseks pähkliks ka tänapäeval.
Absoluutne filmiklassika, mis väärib minu arvates igat oma teenitud üheteistkümnest Oscarist. 10/10
"All you need for a movie is a girl and a gun."
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Soprano wrote:Priit wrote:[Rec]
Just lõpetasin vaatamise. Hetkel kirjutan seda postitust käed värisedes. Ma arvan, et see ütleb kõik.
8/10.
Kuidas ma saan sellises seisundis magama minna. Kuidas?
Ma magasin pärast üllatavalt magusalt. Saad sellest üle.Sisesta endale et see oli kõigest film, kuigi kuramuse reaalne.
Ärge ajage isu peale
Bad Boys 2 - 8/10... Soome4 vahendusel
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand