kbong wrote:Õudne uudishimu on küll jah, et mis käkiga nüüd nad hakkama said.. vaadates näitlejate valikut ja nähes seda treilerit..khm khm..järjekordne noorteõudukas? Ei saa aru ma, milleks?
Ja et teemas püsida, siis seda M. Night Shyamalani uut filmi tahaks näha. Lady in The Water
Vana sa oled et sa nii räägid...kõik püüavad mingid ekstra targad olla ise ei tea sittagi..sa oled ise ka raudselt mingi noor ja siis vingub...(sorryvaan kui ma eksin)
Mind ajab lihtsalt närvi kui inimesed panevad raskelt tarka ja mai tea mida veel...ise nad ei tea sittagi..on lihtsalt noored elukogemattud! ( kaasa arvatud mina)
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
LadyBug wrote:Mind ajab lihtsalt närvi kui inimesed panevad raskelt tarka ja mai tea mida veel...ise nad ei tea sittagi..on lihtsalt noored elukogemattud! ( kaasa arvatud mina)
Kui ma ikka tark olen, miks ma ei peaks tarka panema. :shock:
Dawn of the Dead 2 (hetkel pole veel officaly confirmed, pigem "talking" stage's) Day of the Dead remake The Hills Have Eyes 2 (remake sequel) Land of the Dead 2 (sama lugu mis Dawn of the Dead 2'ga) Texas Chainsaw Massacre: The Beginning Wrong Turn 2 Evil Dead remake Halloween 9 Last House on the Left remake Night of the Living Dead 3D Shutter remake (jänkid) Friday the 13th ? (mingi uus pidavat tulema)
Iseasi muidugi mitu neist siit üldse välja tuleb, enamus jääb arvatavasti sinna "idee" taha kinni...
Priit, mees, veel enne uneaega räägid selliseid õudusjutte! Juba "Halloween: Resurrection" oli paha, mis veel 9ndast osast võib tulla... Ning ülejäänud...
CyberRax wrote:Priit, mees, veel enne uneaega räägid selliseid õudusjutte! Juba "Halloween: Resurrection" oli paha, mis veel 9ndast osast võib tulla... Ning ülejäänud...