SWEENEY TODD is Tim Burton’s best film since ED WOOD – which I consider to be his very best film to date. That said, upon multiple viewings it is possible this film will become my favorite Burton film.
Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja
Moderator: Meeskond
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

jah, tead, kangema klassi Burtonite´ina hakkavad mul iga kord hambad plagisema mõeldes et kas järsku Tim võiks LÕPUKS saada parima lavastaja vähemalt nominatsiooni Oscaritel ..... Ma ei suuda praegu hetkel, enne filmi nägemist, veel sellistele asjadele mõeldagi, see oleks nagu enne peaks Kuu alla kukkuma ja elevandid peaks hakkama ooperit laulma, siis ehk suudaks ka Tim sanssudele mõelda.
ma VÄGA loodan et see tõesti saab olema ta parim film. ÜLIVÄGA loodan.
ma VÄGA loodan et see tõesti saab olema ta parim film. ÜLIVÄGA loodan.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Gggod!!
Suurepärane võimalus rikkuda filmielamust ära, kuulates lugusid enne
Aga mis siis..Igatahes natuke raske uskuda siin neid sõnu nagu ta üldse laulda ei oskaks. See hääl on kuidagi väga efektne. Teatraalne heas mõttes.
Ja "Johanna" on väga kaifitav lugu. I like it!
Krt, ma pean seda filmi/muusikali nägema.
Suurepärane võimalus rikkuda filmielamust ära, kuulates lugusid enne
Ja "Johanna" on väga kaifitav lugu. I like it!
Krt, ma pean seda filmi/muusikali nägema.
Kurat, ma ei suuda kiusatusele vastu panna. Kõik mis on seoses Johnnyga ei suuda ma kunagi kiusatusele vastu panna.Samas on jaanuarini on kaua aega, see on 99,9% kindel, et ma ei suuda vastu panna...
Nii et ma nüüd vaatan neid, kindlasti tulevad pisarad ka silma.
(õnnest)
Edit:
TÕSISELT huvitav kogemus kuulata Johnnyt laulmas, lood on ka suhteliselt head, aganoh ma ei saa osadest kohtadest aru+youtube jamab juba mingi nädal aega.
Kas soundtrack on saadaval üldiselt jamh..?
Muidu ma mingi olen väga kindel, et ma väga üllatun selles filmis, ma arvan et see tuleb tõsiselt hinge kinni võtvalt huvitav/hea/super/õudne film. Igastahes kuulan lugusid nüüd edasi.
Nii et ma nüüd vaatan neid, kindlasti tulevad pisarad ka silma.
Edit:
TÕSISELT huvitav kogemus kuulata Johnnyt laulmas, lood on ka suhteliselt head, aganoh ma ei saa osadest kohtadest aru+youtube jamab juba mingi nädal aega.
Kas soundtrack on saadaval üldiselt jamh..?
Muidu ma mingi olen väga kindel, et ma väga üllatun selles filmis, ma arvan et see tuleb tõsiselt hinge kinni võtvalt huvitav/hea/super/õudne film. Igastahes kuulan lugusid nüüd edasi.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

ma ka algul mõtlesin et ei kuula, aga kuna ma ikka sest muusikalist mitte tuhkagi ei teadnud, siis ... mõtlesin et peaks asjale ikka vähemalt pihta saama, onju...alguses tundus väga veider ja kummaline ja harjumatu. kindlasti hea aga kohutavalt veider, nagu oleks poolunes ja kuuleks hääli, nagu mitte-tõeline või midagi sellist.
üsna harjumatu muusikal, aga vaikselt hakkab koitma.
üsna harjumatu muusikal, aga vaikselt hakkab koitma.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Reinuvader Rebane wrote:LauraOlen wrote:Oh, kindlasti mängib Sweeney poega...
ei ole, Sweeneyl ehk Benjamin Barkeril oli tütar kelle mingi kohtunik endale krabas või midagi taolist.
ma ütlen see lugu on täiega segane, ma ei tea mis otsast see jooksma hakkab ja kuhu suunas.
A, jah. Ma ei teadnud mis sugu.
Aga tütar on siis tal elus, see on hea.
Aina huvitavamaks läheb... Rickmani on palju siis filmis...
Mõtlesin et lihtsalt tapetakse ära ja kõik.