Wow, kuidas sul keskkool õnnestus ilma Faustita ära lõpetada?Kickflick kirjutasCOLONGoethe "Fausti" loen hetkel, kahe päeva jooksul olen lugenud juba 140 lehekülge ära, meeldib väga. Goethe teeb Shakespearile minu silmis küll täiega ära.
Raamatud
ModeraatorCOLON Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Meil oli selline naiivne kirjanduse õpetaja, pidi 8 raamatut aasta jooksul lugema, et hindeks 5 saada.uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONWow, kuidas sul keskkool õnnestus ilma Faustita ära lõpetada?Kickflick kirjutasCOLONGoethe "Fausti" loen hetkel, kahe päeva jooksul olen lugenud juba 140 lehekülge ära, meeldib väga. Goethe teeb Shakespearile minu silmis küll täiega ära.![]()
Tammsaare "Tõde ja Õigust" pole ka veel lugenud
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Ega ikka ei tee külluLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLON
Anyways, filmid teevad raamatutele iga kell ära![]()
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
Samas jällegi üldine (kuid mitte alati kehtiv) reegel on see, et raamatu põhjal olevad filmid on kehvemad, kuna kõike sisu ei saa lihtsalt pooleteist-kahe tunni sisse mahutada.uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLON Kõige parem on loomulikult (võimalusel) läbi lugeda raamat ja ära vaadata ka film. Seda tahan ma öelda, peace!
Lisaks veel, et üldiselt luuakse tegelastest endale oma arusaam ning kui see ei pruugi filmivariandiga kokku langeda, pettutakse samuti.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
Aga siis on ikkagi olemas võrdlusmomentIlseV kirjutasCOLONSamas jällegi üldine (kuid mitte alati kehtiv) reegel on see, et raamatu põhjal olevad filmid on kehvemad, kuna kõike sisu ei saa lihtsalt pooleteist-kahe tunni sisse mahutada.uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLON Kõige parem on loomulikult (võimalusel) läbi lugeda raamat ja ära vaadata ka film.
Lisaks veel, et üldiselt luuakse tegelastest endale oma arusaam ning kui see ei pruugi filmivariandiga kokku langeda, pettutakse samuti.
Võib nii olla, aga ma väidangi, et seda head lugu meeldib mulle pigem vaadata ja kaasa elada kui lugeda ja kaasa mõelda.JazZ- kirjutasCOLONJa kui sa oled seda head filmi näinud, siis suure tõenäosusega avastad hiljem, et film on tehtud veel parema raamatu põhjal. Tr00 story.uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONfine, HEA film teeb ...
IMO vähemalt