nojah agadefexer kirjutasCOLONSpellbound kirjutasCOLONSellega on see, etSpoiler :Spoiler :
Elusalt maetud
ModeraatorCOLON Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- d4ncestyle
- Raevunud härg

- PostitusiCOLON 154
- LiitunudCOLON 31. August 2008, 16:58
- AsukohtCOLON pragu
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Ja kaks lehekülge diskussiooni hiljem võtan enda peale vastutuse öelda: it's just a movie! Mina arvan siiski, et...
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Geniaalselt lihtne film. Üks mees 90 minutit kitsas ja pimedas kohas. Ei mingit eellugu ega epiloogi, ei mingeid flashbacke ega luulusid, mis võiksid tegevuse sündmuspaigalt eemale viia. Kuid sellegi poolest maksis film ligi kaks miljonit dollarit... aga see selleks. Film mulle meeldis, oli kaasahaarav ning muutus aina pingelisemaks.
4/5
4/5
Peaksid vist filmi uuesti vaatama, kui sa ta motiividest aru ei saanud. Aga ma pakun sulle kaks versiooni välja:uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONVõi et mida MINA teeksin? No SEDA nüüd kindlasti mitte, sest see ei aitaks mitte kuidagi pääsemisele kaasa.
Spoiler :
- d4ncestyle
- Raevunud härg

- PostitusiCOLON 154
- AsukohtCOLON pragu
Valin selgelt ja arusaadavalt variandi B. perekond on tähtsam kui mingi poliitjura.eerik kirjutasCOLONGeniaalselt lihtne film. Üks mees 90 minutit kitsas ja pimedas kohas. Ei mingit eellugu ega epiloogi, ei mingeid flashbacke ega luulusid, mis võiksid tegevuse sündmuspaigalt eemale viia. Kuid sellegi poolest maksis film ligi kaks miljonit dollarit... aga see selleks. Film mulle meeldis, oli kaasahaarav ning muutus aina pingelisemaks.
4/5
Peaksid vist filmi uuesti vaatama, kui sa ta motiividest aru ei saanud. Aga ma pakun sulle kaks versiooni välja:uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONVõi et mida MINA teeksin? No SEDA nüüd kindlasti mitte, sest see ei aitaks mitte kuidagi pääsemisele kaasa.Spoiler :
Spoiler :
Andke minna, ma tulen!
- d4ncestyle
- Raevunud härg

- PostitusiCOLON 154
- AsukohtCOLON pragu
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
Mida sa sellega nüüd öelda tahad? Et kui sind on maa alla kirstu sisse surema jäetud ja ähvardatakse sinu pere kallale minna on tegemist vaid naljaga mida ei tohiks tõsiselt võtta?uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONSee koht ei muutnud filmi ka paremaks, kuna midagi erilist juurde ei andnud. Üldiselt suht poogen ka, oli suuremaidki pöödalaskmisi.Spoiler :
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Ma arvan, et sina oled siin foorumis põhiline inimene, kes ei tohiks seda naljana võtta, kui end poolsurnuna kuskilt kirstust leiad.eerik kirjutasCOLONMida sa sellega nüüd öelda tahad? Et kui sind on maa alla kirstu sisse surema jäetud ja ähvardatakse sinu pere kallale minna on tegemist vaid naljaga mida ei tohiks tõsiselt võtta?uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONSee koht ei muutnud filmi ka paremaks, kuna midagi erilist juurde ei andnud. Üldiselt suht poogen ka, oli suuremaidki pöödalaskmisi.Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
6/10
Kuidas saab olla film huvitav, kui kõik tegevus toimub kirstus? Huvi pärast vaatasin ja ei pidanud väga pettuma, sest ühes kirstus võib ikka juhtuda nii mõndagi. Arvutist vaadates ehk jäi mingi emotsioon puudu, rohkem kinofilm, nagu siin eespool ka räägitud on.
Vinguksin selle pihta, et peaosaline oleks võinud keegi teine olla, samas terve filmi kandev roll, ainukene roll põhimõtteliselt, ilmselt päris raske välja mängida.
Kuidas saab olla film huvitav, kui kõik tegevus toimub kirstus? Huvi pärast vaatasin ja ei pidanud väga pettuma, sest ühes kirstus võib ikka juhtuda nii mõndagi. Arvutist vaadates ehk jäi mingi emotsioon puudu, rohkem kinofilm, nagu siin eespool ka räägitud on.
Vinguksin selle pihta, et peaosaline oleks võinud keegi teine olla, samas terve filmi kandev roll, ainukene roll põhimõtteliselt, ilmselt päris raske välja mängida.
Spoiler :
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea