See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

BUTTON_POST_REPLY
hau
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4195
LiitunudCOLON 12. Veebruar 2006, 17:22
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas hau »

Ralf kirjutasCOLONPealekauba hakkas 3D (mida oli äärmiselt vähe ära kasutatud) mulle üsna ruttu silmadele, kuid eks see ole ka minu enda viga.
Muidu nõus, aga mis mõttes 3D'd kasutati vähe? Et oleks võind rohkem paska sinu poole lennata või mida?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

hau kirjutasCOLON
Ralf kirjutasCOLONPealekauba hakkas 3D (mida oli äärmiselt vähe ära kasutatud) mulle üsna ruttu silmadele, kuid eks see ole ka minu enda viga.
Muidu nõus, aga mis mõttes 3D'd kasutati vähe? Et oleks võind rohkem paska sinu poole lennata või mida?
Kas just tingimata seda, aga kui mõnes kohas näiteks tuhka või midagi sarnast ringi lendles, siis oleks võinud osa sellest ikka kinosaalis sees ka olla. Ma ei välista muide üldse, et mulle film 2D's rohkem meeldinud oleks.

Teine asi, mis väga häiris, oli Sam Worthingtoni kohutav ameerika aktsent. Poiss peaks kursused läbima vms.
hau
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4195
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas hau »

3D ei tähenda seda, et tegelane peab sulle konkreetselt näkku kusema vaid, et see mida sa sealt ekraanilt näed on kolmemõõtmeline. Nagu aken teise reaalsesse kolmemõõtmelisse maailma. Final Destination 4 ja My Bloody Valentine 3D jms-d on su 3D'st eksiarvamusele viinud ve?
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2207
LiitunudCOLON 12. Juuni 2007, 12:02

Postitus Postitas Jolt »

Ralf kirjutasCOLON Teine asi, mis väga häiris, oli Sam Worthingtoni kohutav ameerika aktsent. Poiss peaks kursused läbima vms.
Või siis austraalia? Minu teada on ta pigem maakera kuklapoolelt, kohanimed mõnevõrra sarnased ja pole nüüd kindel, et mis sind häiris. Tema tehislik aktsent või reaalne aktsent? Mul tuleb meelde, et keegi kunagi sõimas Christian Bale'i selle eest, et tal on liiga tihke ameerika aktsent ja ei suuda usutavalt inglast kehastada. Right.

Mulle isiklikult aussiede poolpehme ing keel meeldib.

Kuigi, mina ei jaga Cameroni entusiasmi Sam'i osas. Ta oli suhtkoht puine ja emotsioonitu. Samas, Jake Sully oli VÄGA halvasti kirjutatud karakter ka. Eks näis.
Viimati muutis 1, Jolt, muudetud 28 korda kokku.
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 3527
LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Spellbound »

Worthington pidi vist algul võtma julmalt keelekursusi, et ta ikka ameerikalikku inglise keelt räägiks, kuigi jah, austraalia inglise keel on tegelikult päris meeldiv.
Samas Zaldana oli oma hääle üldse ära kaotanud. Ta ei kõlanud nagu Star Trekis. Kui ma poleks IMDB-sse vaadanud, siis ma poleks teadnudki, et see tema on. Na`vide keel muutis ta hääle ka täiesti tundmatuseni ära. Samas Neytiri on siniste elukate keskel ka parim tegelinski.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab
PostitusiCOLON 84
LiitunudCOLON 28. Detsember 2009, 02:18

Postitus Postitas rakitic14 »

väääga hea film oli,ja väga hästi tehtud 9/10
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 543
LiitunudCOLON 06. August 2007, 14:44

Postitus Postitas LauraOlen »

Ma ei ütleks, et Sam päris emotsioonitu oli. Näiteks stseen, kus Neytiri teda hoidis, ning see pilk, mis ta (Jake'i) silmis siis oli... Ei mäletagi, millal ma viimati näitlejal filmis sellist soojust silmades nägin.

Ja aktsendiga on vist maitse asi, aga mulle meeldis ta rääkimisviis/ aktsent.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1882
LiitunudCOLON 25. Detsember 2005, 20:14
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas kbong »

Cameron on vana siga, kirjutab ajalugu ümber - ma küll ei mäleta, et indiaanlased kauboisid kunagi võitnud oleks!

U S A!
U S A!
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Jolt kirjutasCOLON
Ralf kirjutasCOLON Teine asi, mis väga häiris, oli Sam Worthingtoni kohutav ameerika aktsent. Poiss peaks kursused läbima vms.
Või siis austraalia? Minu teada on ta pigem maakera kuklapoolelt, kohanimed mõnevõrra sarnased ja pole nüüd kindel, et mis sind häiris. Tema tehislik aktsent või reaalne aktsent?
Ikka tehislik aktsent. Ta pidi ju jänkiaktsendiga rääkima. Nähtavasti ka põrus, kuna sa ei saanud isegi aru, kas mind häiris ta pärisaktsent, sest filmis ei oleks pidanud selle haisugi olema. ;-)
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 3774
LiitunudCOLON 29. Juuli 2009, 19:53
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas Kickflick »

Appi, mu ühe sõbranna msni pealkiri on selline praegu:

:shokeeritud:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2599
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 13:41

Postitus Postitas Zinera »

Kickflick kirjutasCOLONAppi, mu ühe sõbranna msni pealkiri on selline praegu:

:shokeeritud:
Twilighti aeg sai läbi, nüüd siis Avatari sinised mehed, sry Robert Pattinson! :))
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4911
LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas LiveForThis »

God help us all
hau
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4195
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas hau »

Holy shit. Nüüd on nii poistel kui tüdrukutel uus romantiline seiklusfilm mis mõlemad kihelema ajab. Populatsioon +
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Minu meelest olid filmi parimad stseenid just need, mis leidsid aset inimtegelaste juhtimiskeskuses. Ja üks lemmikkohti oli see, kus kolme meetri pikkune Neytiri Jake'i (inimkujul) süles hoidis. Pauer!
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 3527
LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Spellbound »

Ojaa, kuidagi väga veider stseen. Üks nii suur ja teine nii tilluke :P
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
BUTTON_POST_REPLY