[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
d4ncestyle kirjutasCOLONsiia ma küll kedagi soovitama ei hakka IRWWW
dünaamiline duo ikka jah
varsti fantastiline nelik jne ...
kuradi lasteaed, piinlik lausa
Loop kirjutasCOLONpoleks pidand ikka nendesse liivakastidesse pissima
dünaamiline duo ikka jah
Minge hüpake alla kusagilt!
aitäh nõuande eest , aga ei kaldu suitsiidile. kui kahju mul sinust on kui sa oled ennast lõikunud:D tihe haigla külaline ? äkki wismar või mingi selline asutus =)
dünaamiline duo ikka jah
Minge hüpake alla kusagilt!
aitäh nõuande eest , aga ei kaldu suitsiidile. kui kahju mul sinust on kui sa oled ennast lõikunud:D tihe haigla külaline ? äkki wismar või mingi selline asutus =)
Mõnikord on nõuandeid nii palju, et teeb lausa nõutuks.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Mõnikord on nõuandeid nii palju, et teeb lausa nõutuks.
Minuarust parima mõtlemisega filmivaablane:D äss oli see , ja mitte mingisugust irooniat minu sõnades, mis koosnevad tähtedest.
see on parim kommentaator minu austuse sa ära teenisid.
krt, ma oleks täpselt samamoodi talitanud ja mitte loomi
spellbound= respect
PS! ILMA IROONIATA!!!! (ei kuritarvita hüüdmise märki )