Kui filmiveebis saaks like`ida, siis ma ei laigiks sinu postitust.
Või on tegu opposite efektiga. Alguses überstiilne Fincher ja siis down to earth Sweden.
Lohetätoveeringuga tüdruk
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Re: Lohetätoveeringuga tüdruk
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

Unlike, uLtImAtEcRiTiC, a bunch of unlikes.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

LiveForThis wrote:Unlike, uLtImAtEcRiTiC, a bunch of unlikes.
Unlike eeldab, et sa enne juba like'sid. Või mõtled sa dislike? Sel juhul jään eriarvamusele. Nägin paremat versiooni enne.
- LiveForThis
- Ristiisa

Unlike sellepärast, et vähemalt FB seaduste kohaselt on olemas kas like või no like at all.
Seega ma laigin, et seejärel laik maha võtta
Seega ma laigin, et seejärel laik maha võtta
uLtImAtEcRiTiC wrote:Hollywoody remake meeldis rohkem, oli paremini hoomatav ning teostus hulga kvaliteetsem. Siin tulid süžee-augud veel paremini välja, oleks võinud Stiegi raamatut siis vähe reaalsemaks mugandada.
Pahalase rollis oluliselt halvem näitleja, mida võib öelda ka kõigi teiste kohta - Henrik, Blomkvist, Lisbeth jne. Viimane tundus (Jolti sõnade järgi) tõesti kui kodukootud emo väikese meigi, silmavärvi ja soengukesega. Kulminatsioon oli ainsana natuke parem, sest ei ole nii etteaimatav.
Täitsa nõus, näitlejad ei meeldinud kohe üldse ja adaptsioon raamatust oli hulganisti kehvem. Plussiks oli see, et film oli filmitud Rootsis ja lugu sobis sellesse elementi, kahjuks muus osas plusse ma eriti ei näe...
5/10
Jääb selgelt igas aspektis ameeriklaste versioonile alla. Näitlejatööd - Noomi polnud halb, lihtsalt Rooney oli kõvasti parem. Craig ja rootslaste Blomkvist ei kannata eriti võrdlustki. DC oli nii palju üle -, filmmaking, kassi mitteolemasolu (kes raamatuid on lugenud: kas kass oli raamatus olemas või lihtsalt väike vaimukas lisa ameeriklastelt?), soundtrack jne. Halva filmiga muidugi tegu pole, sest mulle see sisuline pool meeldib väga.
Väga meeldis, et oli näidatud,
7/10, korralik krimka.
Väga meeldis, et oli näidatud,
Spoiler :
7/10, korralik krimka.