Ei saagi. Osta DVD.krikstel kirjutasCOLONKas keegi tab, et kas seda kusagil netis tasuta vaadata ka saab
Mina olin siin
ModeraatorCOLON Meeskond
Aga kui nüüd järele mõtlema hakata siis on tegemist päris sita ja ebareaalse filmiga. Isegi viletsam kui "Detsembrikuumus". Muidu annaks 4/10 aga kuna Kõre ja Jurman olid paljad siis 5/10.
Mis värk selle Jurmaniga on muidu? Alles kaks filmi teinud ja mõlemas on temaga alastistseenid. Muidu ei võetud filmi või?
Mis värk selle Jurmaniga on muidu? Alles kaks filmi teinud ja mõlemas on temaga alastistseenid. Muidu ei võetud filmi või?
-
thebestB4
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 46
- LiitunudCOLON 19. Jaanuar 2008, 20:02
- AsukohtCOLON Lääne-Virumaa
Oot, ebareaalne?eerik kirjutasCOLONAga kui nüüd järele mõtlema hakata siis on tegemist päris sita ja ebareaalse filmiga. Isegi viletsam kui "Detsembrikuumus". Muidu annaks 4/10 aga kuna Kõre ja Jurman olid paljad siis 5/10. :pööritus:
Kõik filmid on ju ebareaalsed, mõnes mõttes. :?:
Väga hea film, mu arust kõige parem Eesti film üldse. Ropendamine ja narko tegi filmist väga hea filmi
, sain narkost ka päris palju asju teada
. No ma olen nii hämmingus sellest filmist, algul arvasin et see on mingi järjekordne nurjunud film, mida ma ise ei vaataks, kuid nagu ikka, ma eksisin
. "Klassiga" küll seda võrrelda ei anna, minu silmis on "Mina olin siin" palju parem
. Filmi lõpus tuli mulle üllatuseks õnnetu lõpp
10/10
10/10
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Kui mulle pakutaks võimalust potentsiaalselt korralikus ja hea tulevase leviga filmis olulisemat rolli mängida, näitaks ma ka peput või oma two-packi. Pärast Taavi Eelmaa etteastet jätaks aga riista pigem püksi.eerik kirjutasCOLONMis värk selle Jurmaniga on muidu? Alles kaks filmi teinud ja mõlemas on temaga alastistseenid. Muidu ei võetud filmi või?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora