Ananassiekspress

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 982
LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
AsukohtCOLON Tartu

Postitus Postitas DaydreamDiamond »

Üllatavalt vaimukas ja hea komöödia. Ütleks, et üks etemaid, mida viimasel ajal nähtud isegi. Rogen'i ja Franco tegelaskujude dialoogid on väga nauditavad ja üldse on tekst kogu filmi vältel väga hea.

Võibolla andis ka see juurde, et ma olin just tulnud 3 tunniselt Austraalia linastuselt ja olin selleks ajaks juba suht kapsas. Arvan siiski, et ka teisel vaatamis korral jään oma seisukoha juurde:)
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 3667
LiitunudCOLON 06. Märts 2008, 16:38

Postitus Postitas Rain »

Päris hea oli :D , naljad olid ka kohati väga head, päris kõvasti naersin mõnes kohas. Nagu Hülss ütles et filmis on "inside joke"id, siis olen ka nõus temaga :irw: , ma vaatasin filmi sõpradega, ja mõnes kohas oli jah nii et mingi kaks tüüpi naersid ja ma ei saanud pihta mida nad naeravad :irw:

7/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Rain93 kirjutasCOLONPäris hea oli :D , naljad olid ka kohati väga head, päris kõvasti naersin mõnes kohas. Nagu Hülss ütles et filmis on "inside joke"id, siis olen ka nõus temaga :irw: , ma vaatasin filmi sõpradega, ja mõnes kohas oli jah nii et mingi kaks tüüpi naersid ja ma ei saanud pihta mida nad naeravad :irw:

7/10
Ma olin saalis vist ainus, kes "What do you got down there, a Rancor?" peale hirnus.
Viimati muutis 1, Ralf, muudetud 26 korda kokku.
martenjv
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 4
LiitunudCOLON 11. Jaanuar 2009, 21:58

Postitus Postitas martenjv »

6/10
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222