Ja mind ei koti kas see on ta viimane film v mitte. Ma ei kavatse kumbagi vaadata
"Pimeduse rüütel" purustas rekordeid
Moderator: Meeskond
hau wrote:hullmees wrote:koomiksi järgi tehtud filmid on saast. tüüpiline hollywoodi kõnts.
Ja mind ei koti kas see on ta viimane film v mitte. Ma ei kavatse kumbagi vaadata
mkmk, mina vaidleks vastu, see ei ole saast, vaid lihtsalt see ei ole sinu maitse, nii et ära ära siis vaata
Forza wrote:Jeps, sama siin. Golden-age'i filmid on need kõige kõntsamad minu arust. Hollywoodis on midagi head ka ikkagi - Epic Movie, Who's Your Caddy ja ei maksa unustada Final Fantasy seeriat..
ma saan aru küll et sa mind mõnitad ja mina ütlesn sulle et käi persse. Idioot oled. FF ei ole Ameerika film
- Ralf
- love <3
Koomiksifilme tehakse seepärast, et on palju huvitavat materjali, mida mõne kindla koomiksi fännide rõõmuks kinolinale tuua. Viimaste aastate jooksul on esinenud palju näiteid sellest, kui värvikaid fantaasiamaailmu on võimalik koomiksiadaptatsioonidega luua. Ei suuda mina meenutada ühtegi koomiksifilmi (võib-olla "Batman & Robin" ja "Superman Returns"), mis mulle kohe üldse meeldinud poleks. "Hellboy" pakub Guillermo del Toro maitsekat teravust fantaasiažanris, "Batman Begins" ja "The Dark Knight" täiesti uut ja professionaalset "generatsiooni" Batmani filmiuniversumis, "Sin City" (võib-olla on natuke labane selle kohta koomiksifilm öelda, aga meh) stiilset visuaalset lähenemist ja film noiri - the list goes on and on.
Seega mõtle natuke, hullmees, enne kui nii karme ja kindlaid sõnu hakkad loopima. On's "The Dark Knight" siis selline kõnts, et kohe IMDb edetabelis esimesel kohal? Koomiksifilmid võivad olla suunatud eelkõige teismelistele, kuid filmikunstis ei pruugi nad jääda sugugi alla originaalfilmidele. "The Dark Knight" näiteks ei ole ainult superkangelase film, vaid ka heist movie ja sealjuures veel suurepärane... see saab minu jaoks kinnitust täna õhtal.
Seega mõtle natuke, hullmees, enne kui nii karme ja kindlaid sõnu hakkad loopima. On's "The Dark Knight" siis selline kõnts, et kohe IMDb edetabelis esimesel kohal? Koomiksifilmid võivad olla suunatud eelkõige teismelistele, kuid filmikunstis ei pruugi nad jääda sugugi alla originaalfilmidele. "The Dark Knight" näiteks ei ole ainult superkangelase film, vaid ka heist movie ja sealjuures veel suurepärane... see saab minu jaoks kinnitust täna õhtal.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora