Ühesõnaga, sina nõustud kriitikutega. Nii ka mina. Tegelikult ju küll täiesti arulage film. Kui Rocky seeria viimane film oli minu arvates suur õnnestumine (mida ka kriitikud on kinnitanud), siis mitte ei saa aru, miks Stallone selliselt jätkama pidi...rauls wrote:Minu jaoks on Rambo liiga ajuvaba ja tobe märul. Sisu on ikka äärmiselt nõrk. Mina liigitan filmi rämpsu kategooriasse.
3,5/10
Rambo IV
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

6/10
Hea, kuid milleks see vajalik oli?
Hea, kuid milleks see vajalik oli?
Re: Rambo IV
Väga võimalik, et parim straight forward märul, mis iial tehtud. "Die Hard" on filmina tugevam, aga see mängib pigem põnevuse peale. Stallone teab väga täpselt, mida ta teha tahab ning tuleb oma eesmärkide realiseerimisega 100-protsendiliselt toime. Meeldib filmi rusuv ja depressiivne meeleolu ning realistlikkus, mis eristab "Rambo" teistest hiiglasliku bodycountiga märulitest, kus tapetakse vaid selleks, et vaatajal igav ei hakkaks.
Teisel vaatamisel langetan hinde maksimumilt 8/10-le, aga see on osaliselt tingitud halbadest vaatamistingimustest, mis väljendusid talumatult kõrges toatemperatuuris ja kohutava kvaliteediga DVD-s. Ehk vaatan millalgi jälle uuesti ja saan siis äkki ka hinde tagasi tõsta.
#EX3
Teisel vaatamisel langetan hinde maksimumilt 8/10-le, aga see on osaliselt tingitud halbadest vaatamistingimustest, mis väljendusid talumatult kõrges toatemperatuuris ja kohutava kvaliteediga DVD-s. Ehk vaatan millalgi jälle uuesti ja saan siis äkki ka hinde tagasi tõsta.
#EX3