Meeldis soundtrack, eriefektid, Autobot'ide transformeerumise visuaalsus. Ei meeldind, kui masinad rääkima hakkasid. Enne seda mõjusid palju salapärasemalt. Muidu väga hea film. 9/10
Nõustun kõigi nendega, kes kiidavad efekte - need olid vaieldamatult mõjuvad. Soundtracki kohta samad sõnad, näitlejate kohta samuti samad sõnad. Väga hea film! (9/10).
Ostsin endale DVD, kuna ma ei saanud kinno seda vaatama minna kuna olin siis kui see kinno tuli, Eestist ära. Filmist väga hea oli. just eriefektid. 10/10
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Vaatasin uuesti meeldetuletuseks ennem "Langenute kättemaksu" vaatamist. Eriefektid, soundtrack, robotite iseloom ja veel need võitlused - täiesti võimas, väga hea. Ma ei mäletagi, et esimene kord ma nii äksi täis oleks olnud. Ma loodan, et teine on samahea. 10/10