Schindleri nimekiri
Moderator: Meeskond
Pikk film oli küll ja alguses tuli veidi harjuda, et mustvalge ja nii aga üldkokkuvõttes superfilm. Mul ei ole mingit lemmikfilmi olen näinud palju häid filme aga see on kindlalt kolme parema hulgas. Liam Neesonilt suurepärane roll ja Ralph Fiennes on minu üks lemmiknäitlejatest. Vot selliseid filme tuleks veel teha. Anna minna Steven Spielberg!
Re: Schindleri nimekiri
Minu jaoks polnud siin mingit venimist. Film paelus algusest lõpuni. Kaminski FTW!
Fiennes' kehastatud Göth on vist üks parimaid, kui mitte parim villain filmiajaloos üldse.
Mul on väga hea meel, et ma selle lõpuks ära vaatasin! Hommikul värske pea ja kohviga hea alustada.
10/10
Fiennes' kehastatud Göth on vist üks parimaid, kui mitte parim villain filmiajaloos üldse.
Mul on väga hea meel, et ma selle lõpuks ära vaatasin! Hommikul värske pea ja kohviga hea alustada.
10/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Väga huvitav et film ei ole Filmiveebi edetabeli TOP25 hulgas.
Minu silmis on "Schindleri nimekiri" 20 sajandi üks tähtsamaid ja paremaid filme üldse.
Minu silmis on "Schindleri nimekiri" 20 sajandi üks tähtsamaid ja paremaid filme üldse.
- Ralf
- love <3
Aivar2 wrote:Väga huvitav et film ei ole Filmiveebi edetabeli TOP25 hulgas.
Let's make it happen!
Panin siiralt 10.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora