that was effin scary Kuigi alati suht numps tundunud ta olevat.
Kogu selle "terava" huumori kohta ma ütlen, et mina olen sellise mölisemisega harjunud ja oli päris tore kuulda, kuidas mõnele staarile kott pähe tõmmati. Tekib vägisi tunne, et nad ka lihtsurelikud. Muidu on ju pea alati igasugu intervjuudes :"he's amazing", "she's amazing", "he's wonderful" blabla...väike vaheldus oli tore.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
"Gervais pole kindla peale kutsutud järgmisel aastal galat läbi viima. Samuti võib ta vaid loota, et mõni ta film edaspidi nominatsiooni saab. Ta alandas meie organisatsiooni ja läks mõne kuulsuse mõnitamisega liiga kaugele - nende esindajad on meiega juba ühendust võtnud ja kurtnud."
Kas saab üldse peale sellist sõnavõttu antud auhindade jagamist tõsiselt võtta? Eks need ikka võidavad, kes pomolt kõige sügavamale võtavad. Golden jews...
Kuulasin selle avakõne ära ja, noh, Gervais'i löögid lähevad õigesse kohta.
Rebellion wrote:Kas keegi selgitaks lahkelt lahti selle kolme-dimensionaalsuse ja The Tourist'i nalja.
siin ma olen ise samamoodi on the band wagon aga ilmselt mõtles seda: "The scenery and the stars are undeniably beautiful, but they can't make up for The Tourist's slow, muddled plot, or the lack of chemistry between Johnny Depp and Angelina Jolie.".
Arvaks, et ühekülgsed tegelased, etc. Aga ma pole seda filmi näinud...(kes oleks?)...
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
"Gervais pole kindla peale kutsutud järgmisel aastal galat läbi viima. Samuti võib ta vaid loota, et mõni ta film edaspidi nominatsiooni saab. Ta alandas meie organisatsiooni ja läks mõne kuulsuse mõnitamisega liiga kaugele - nende esindajad on meiega juba ühendust võtnud ja kurtnud."
Not an hour into the show, Gervais quipped: "One thing that can't be bought is a Golden Globe. Officially."
damn, peab torrenti kuumaks ajama ja ka selle ürituse ära vaatama, tundub olevat win-win üritus
Vaatasin täisikkuses uuest läbi ja võin nentida, et MÕNED naljad olid natuke üle piiri küll. Aga üldiselt ikkagi positiivne mulje ja häid naerukohti oli küll, ka teiste presenterite hulgas .