Paris Hiltoni kaasamine nö. "House of Wax" deathlisti polnud sugugi kehva mõte, ju tabas režissöör ära tänapäeva moemaailma kõige suurema beibe ja otsustas taoliste moebitchide vihkajatele vaatamise magusaks teha. Seda annab ju ka tagline mõista - "See Paris Hilton die!". Mida närvidelekäivam tegelane on, seda mõnusam on tema surma vaatamine.
Film meeldib mulle teenslasheri kohta küll, aga sisetunne ütleb, et nad polekski kuidagi muudmoodi seda teha saanud. Üks mõnusaid asju oli see, et mõnes "valusas" kohas hakkas endalgi kergelt ebameeldiv.
7/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:57, edited 1 time in total.
Üle ootuste hea film! Räiged kohad olid ikka välja näidatud, ikka päris õudne, kui vaadata seda üksinda pimedas öösel. Ei ole vanemat versiooni näinud, ei oska kahjuks võrrelda. Selles fimis oli ikka mitmeid häid kohti, mis tekitasid vastikustunde peale. 6/10!
Last edited by Peata Ratsanik on 17. November 2006, 01:18, edited 1 time in total.
päris hea film oli..mul jäi kõige paremini see koht meelde kus
Spoiler :
Page ära tapeti ja veel see ka kus üks poiss tehti elusalt vahakujuks ja tema sõber hakkas vaha ära tõmbama ja ta tõmbas koos nahaga..
Last edited by Girl17 on 12. September 2006, 09:42, edited 1 time in total.
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Päris normaalne film. Kahjuks enne konkreetse filmi vaatamist oli ootused ja meeled liialt üles köetud - seega jäi film siiski natukene lahjemaks kui oleks oodanud. Siiski 7/10
Ma arvasin et see film sakib sajaga, kuna see on Remake ja Paris Hilton on filmis. Aga v6ta n2pust ei olnud ta nii hull midagi, Paris sai n2itlemisega hakkama ja filmi surmad olid t2iesti tasemel. Yle keskmise kindlasti!
Pretty creepy.. Põnevust jagus ja kohati käisid isegi külmavärinad üle selja, sinna sekka ka pisut huumorit ja niisama ilusaid ja natuke koledamaid inimesi.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
ehmatuskohti oli ikka küllalt . paris hiltonist ei uskunud palju , kuid siiski tegi ta hea rolli . Mulle meeldis see film väga, kuigi mõned kohad olid päris jõhrkad , mis on muidugi hea , . Igaljuhul 8 / 10
Esimese poole filmist ootasin, et Paris Hilton juba oma uskumatud anded paljastaks, kahjuks jäid need varjatuks. Samuti kõik need imepärased dialoogid.... Klaverimees oli kõige reaalsem