Esimene film oli kõige parem. Isegi teine veel suht vaadatav. Kuid kolmas ja neljas - täielik saast! Rikkus kohe asja ära! Kuidagi liiga kommerstlik vms...
Esimene osa tundus päris hea aga siis kui väike oli ja järgmised osad on toon ainult une peale...Aga jah esimene osa tundus vähemalt päris orginaalne mulle
Nowitzki wrote:Esimene osa tundus päris hea aga siis kui väike oli ja järgmised osad on toon ainult une peale...Aga jah esimene osa tundus vähemalt päris orginaalne mulle
5,5/10
Ei, soovitan, vaata teist osa ka. Palju naljakam. Teatud mõttes meeldis teine osa isegi rohkem.
Last edited by Ralf on 13. July 2010, 18:58, edited 1 time in total.
I freaking LOVE this movie! Olin unustanud kui hea see film on. Sai üle pika aja taas vaadatud. Pole mingi 15 aastat näinud. Kindlasti 1 lemmikumaid filme üldse(ja kindlasti peab seda nüüdsest vaatama rohkem kui kord 15 aasta jooksul ). Koletised on üliägedad. Meeldivad tegelased. Bacon & Ward moodustasid kena, humoorika duo. Lihtsalt nauding vaadata/kuulata neid (nendevahelisi vestlusi) kui ka kõike muud. Paganama hea ikka!