Oo.Mil inimest oled söönud siis ?Ralf kirjutasCOLONJep, maitsevad paremini.CM-Girl kirjutasCOLONLoomadel on ju palju positiivseid omadusi mis inimestel puuduvad tglt kui aus ju olla.
Kiiksud
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Kiiksud?
wtf.. ma poleks arvanud, et ma troll olen olnud.Level kirjutasCOLONfear of a$$holes. muhihihi.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Mul hakkab äratuskell (aka telefon) tirisema pool tundi enne vajalikku ärkamisaega ja juhul, kui kogemata äratust välja ei lülita, tuletab end meelde iga 5 min tagant. Esiteks pean harjuma mõttega, et varsti tuleb üles tõusta. Ja teiseks pelgan ühekordset märguannet, sest olen kindel, et vajutaksin äratuse kinni ning magaksin rahulikult edasi.
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Olen hommikuti täpselt samas olukorrasPixie kirjutasCOLONMul hakkab äratuskell (aka telefon) tirisema pool tundi enne vajalikku ärkamisaega ja juhul, kui kogemata äratust välja ei lülita, tuletab end meelde iga 5 min tagant. Esiteks pean harjuma mõttega, et varsti tuleb üles tõusta. Ja teiseks pelgan ühekordset märguannet, sest olen kindel, et vajutaksin äratuse kinni ning magaksin rahulikult edasi.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Sama siin! Imelik.IlseV kirjutasCOLONMa võin täiesti edukalt süüa spagette, samas kui makarone ei seedi kohe kuidagi.
Üks kiiks veel: ma armastan lennukitoitu.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
LadyBug kirjutasCOLONnja arm kaunistab meest....ja mulle meeldi ka kui kuttidel mõni väiksem arm on või nii...aga endale küll ei tahax...Chras kirjutasCOLONAa ja mul on selline kiiks kah veel et, Mulle meeldivad täiega armid...
Ma pole kunagi Õmblemas käinud...
täiega tahaks sellist armi nagu LOSTIS Lockil on...
Hoho. Nagu sõjast oleks läbi käinud. Teine käsi näeb tsipa kenam välja, aga leidub sellelgi arme. Tolle suure laigu eest pöidla ja nimetissõrme vahel vastutab presskann ja selle sees olnud tulikuum kohv - vajutasin pressi täiest jõust alla ja järgmisel hetkel lendas see igale poole. Roosa arm nimetissõrme ja keskmise sõrme vahel on jälle halvast saagimisest. Käe keskel on samuti paar põletusarmi ja kriimustust, mis muideks moodustavad täpselt F tähe, mida ma olen veebis kasutanud ka hüüdnimena.
Ja siis veel see:
Kehva kvaliteediga, kuna valgustus polnud just parim. Roomasin noorena üle parketi vahele kinni kiilunud klaasikillu. Päris mitu õmblust.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 226
- LiitunudCOLON 06. November 2007, 03:22