[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Ei noh, täiesti perses. Müüja saatis mulle juba raha tagasi ja hämab midagi sellest, et eBay on ta konto sulgenud ja kõik pakkumised nagunii ei tulnud läbi jne. Hunnik hülge möla. Ilmselt ei taha lihsalt nii madala hinnaga tootest loobuda... ja tal on kusjuures ligi 400 postiivset kommentaari.
Mu naabermaja katusel roogivad kaks tüüpi lund. Ei mingit turvavarustust ega midagi, tatsavad lumelabidatega katuse ääreni ja kallutavad kraami alla. Mkay, mina isiklikult nii julge ei ole.