Kariibi mere piraadid: Musta pärli needus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Esimene oligi neist kõige vaadatavam.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Võimalik tõesti. Esimest vaatasin ja jäin magama. Vaatasin hiljem lõpuni. Teist vaatasin ja jäin magama. Lõpuni ei viitsinud vaadata. Kolmandat ei taha näha ja neist tulevastest järgedest ei taha kuuldagi.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ma miskipärast vaatan ka alati seda esimest. Guilty as charged.
ImageImageImage
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Vaatasin ka täna esimest korda ära, telekast. Muidu olen ainult 3. osa näinud...
Aga täitsa hea oli, põnev ja vinksa. :)
8/10
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

mm , ütleks et üle keskmise ;d

6,5/10
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Ja saigi siis vaadatud esimesed 3 osa uuesti ära. Tore oli Bloomi ja Knightleyt näha.Armastan selle osa juures vast enim lugu "He's a Pirate". Totally awesome!
Selles filmis on mitmeid lemmikstseene aga enim meeldib Jacki ja Willi mõõgavõitlus.
Barbossa on kindel lemmik koos oma ahviga. Kõige vähem meeldis mulle vast Elizabethi isa.

9,5/10
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Kariibi mere piraadid

Post by Pixie »

Olin juba suutnud vahepeal ära unustada, kui väga mulle meeldib Jack Sparrow tegelane. :)) Depp oli lihtsalt suurepärane kõigi oma Sparrow'le omaste liigutuste, repliikide ja näoilmetega. Ega teisedki halvad polnud, näiteks Bloom jättis seekord parema mulje kui olin eelmisest vaatamiskorrast mäletanud (või põhines see mõnel teisel POTC filmil?). Täitsa hea tempoga, igav ei hakanud kordagi. Meeldis, kuidas action'it sobitati komöödiaga, ei läinud liiga naeruväärseks, kuid samas püsis lõbus toon. Barbossa ei olnud just kõige hirmuäratavam ja lõpupoole hakkas needuse all kannatanud meeskonnast isegi kahju. Soundtrack oli ka hea, eriti tunnusmeloodia. 9/10
Post Reply