[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Minu jaoks on ujuma minek asi, mida ma kindlasti pean suvel tegema nii tihti, kui võimalik. Käin pmst iga päev ujuma, ainult siis ei lähe, kui vihma sajab, vahepeal olen isegi vihmaga käinud.
Vihmaga ongi kõige mõnusam ujuda... või vähemalt sama mõnus, kui öösel. Öösel vihmaga, too oleks vist peavõit.
Ma pole see suvi veel kordagi ujumas käinud ja vaatan, et iga aastaga vaibub huvi merre ronida. Kui kord Hiiumaale jõuan, siis peab ikkagi kord ära käima. Muidu ongi, et ma eelistan järvedes ujuda, kuid suve/päriskodu kandis pole eriti sellist võimalust, igal pool vaid meri.
Äikesega on ka päris mõnus ujuda, ausalt ka.
Nojah, võib-olla sellepärast käivadki mõned vähem ujumas, kuna neil pole järvevõimalusi, ise käingi järves ujumas...