Videvik
ModeraatorCOLON Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Mis tuleb 4. osa pealkirjaks?
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Oi, nii lahe. Ma kohe ei osanud ise netist uurida oma kõige lemmikuma raamatu ja filmi kohta. Aitäh
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Külvasin deviantART'i ja leidsin mõned margid, mille kaudu oma "Twilighti"-viha väljendada (avatariks, signatuuri, blogi vmt):

SPREAD THE HATE !

SPREAD THE HATE !
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
Sai ka lõpuks film vaadatud. Lugu meeldis mulle väga, muusika oli super aga kahjuks sellega head asjad otsa saidki. Minu jaoks üsna arusaamatult kokku monteeritud (Edward rääkis paari asju nii, et suu ei liikunudki) ning ma ei tea kas ma lihtsalt ei saanud karakteritest aru või oligi halb näitlemine...
Kahju - oleks täiesti normaalne mingiõhtu film olnud muidu aga nende puuduste tõttu pigem lähen sõpradega välja.
Kahju - oleks täiesti normaalne mingiõhtu film olnud muidu aga nende puuduste tõttu pigem lähen sõpradega välja.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
Kuna pillimänguga on niigi üsna paljud nädalavahetused kinni, siis teinekord on päris hea ka vahelduseks kodus olla ja head filmi telekast vaadata.JazZ- kirjutasCOLONEe, kui "Twilight" oleks parem film olnud, siis ei läheks sõpradega välja?DaydreamDiamond kirjutasCOLONKahju - oleks täiesti normaalne mingiõhtu film olnud muidu aga nende puuduste tõttu pigem lähen sõpradega välja.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kolmas http://www.pegasus.ee/videvik/01_3.htmlkiisu12 kirjutasCOLONAga mis osa see "Eclipse" on?
Videviku saaga neljas raamat ilmub 2009. aasta lõpus (eesti keeles). http://www.pegasus.ee/videvik/01_4.htmlkiisu12 kirjutasCOLONKuna see koidukuma tuleb?
Film sellest tuleb 2011.

Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker