Ma lootsin ka. Kokkusattumus?Forzelius kirjutasCOLONLootsin, et linkid seda
Mida põnevat sinuga juhtus?
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Mida põnevat sinuga juhtus?
Käisin trennis ja väga põnev oli
Käisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu? 
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Miks sa nii koleda kaanepildi valisid?Kickflick kirjutasCOLONKäisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Ah, et Riho või
https://youtu.be/guYrguEleEQ?t=1m46s
Eriti häbitu self-promo?Kickflick kirjutasCOLONKäisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?

Filmiõigused ka müüdud juba?Kickflick kirjutasCOLONKäisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Sest raamatus toimuma hakkav sündmustik ongi kole.Rasmus kirjutasCOLONMiks sa nii koleda kaanepildi valisid?Kickflick kirjutasCOLONKäisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Mkm, pigem see Riho.Defexer kirjutasCOLONAh, et Riho või
Yup-yup, see on osa minu nulleelarvelisest turunduskavast. And you know what?Forzelius kirjutasCOLONEriti häbitu self-promo?Kickflick kirjutasCOLONKäisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
Spoiler :
Homme astud mu kirjastusest läbi ja paneme enne veel täpsemad detailid paika.Ronet kirjutasCOLONFilmiõigused ka müüdud juba?Kickflick kirjutasCOLONKäisin eile Viru Keskuse "Rahva Raamatus" ja nägin, et mingi tüüp on minu kodanikunime alt raamatu välja andnud. WTF nagu?
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Alatu self-promo indeed. 
Kui eilse päeva jooksul mõned olid antud raamatu osas skeptilised, siis nüüdseks on tõde välja tulnud.
Kui eilse päeva jooksul mõned olid antud raamatu osas skeptilised, siis nüüdseks on tõde välja tulnud.
Teie õnneks peate taluma seda barbaarsust veel vaid mõned päevad. Järgmisel nädalal hakkan ilusti Anu Saagimi ja Kaur Kenderi sabas mööda ERR'i maja patseerima ning kõmulisi skandaale lavastama, nagu kõik intelligentsed ja haritud loomeinimesed seda teevad.lostinthemist kirjutasCOLONAlatu self-promo indeed.
Hoiduge täna õhtul ohutusse kaugusesse sellest lingist: www.youtube.com/einarkuusk/live
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Õnne raamatu puhul, Kickflick! Vinge saavutus!
Ma veel ootan, et tuleksin loo peale, mida tahaksin jutustada.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Aitäh Sulle, Ralf! Jään ootama suure kannatlikusega ka Sinu loomingut!Ralf kirjutasCOLONÕnne raamatu puhul, Kickflick! Vinge saavutus!