Need vähesed korrad, kui netikommentaaridest midagi andekat leida võib...Md kirjutasCOLONSester (pahaselt): "Kuule, Tom, ma vaatasin suupistelaua üle, mida kuradit? Miks nii vähe süüa on? Kuhu sa selle krdi raha oled pannud, mis ma sulle eraldasin?"
President (rahustavalt): "Sven, ära nüüd pahanda, Ieval oli uut kleiti vaja ja mul oli vaja püksid ümber teha, olid sellised lotakad juba ja vajusid alla. Peale selle sa, vana õgard, peadki söögiga piiri pidama vahepeal, vaata milline kõht sul jälle ette on tulnud, vahepeal olid nii kena sale poiss."
Sester (piidleb altkulmu Ievat): "Nojaa, seda küll jah, et uus naine, siis peab uus kleit ka olema, ega Efka omad talle vist selga istu. Aga olgu, rsk, pärast ostad mulle Söögiplatsilt burksi, topeltpihviga!"
President (lepitavalt): "Olgu-olgu, mis sa nüüd tühja sõitled, näe, söö osad Ieva tikuleivad ka ära, ta on dieedil, vaata kui ilus peenike ta on mul."
Sester (rahunenult): "No hea küll, eks ma katsun õhtu lõpuni nendega vastu pidada. (uuesti ägestudes) Aga burksi sa, rsk, pead mulle ikkagi ostma, ma tean küll sind, sunnik, niikuinii hiilid enne lõppu minema nagu alati!"
President (itsitades): "Olgu-olgu, mine nüüd, näe, Hanso juba ootab kannatamatult ja tammub jalalt jalale."
Sester (asutab ennast minekule, kuid ikka veel nõudlikult): "Ja vaata, et oleks kindlasti topeltpihviga! Lase üks muna ka panna!"
Möla!
ModeraatorCOLON Meeskond
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Re: Möla!
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=73796051
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
http://noortehaal.delfi.ee/news/elu/meg ... d=74303589
Tehke ka!
Pole kunagi varem neid Noorte hääle teste tehes nii närviline olnud.
Tehke ka!
Pole kunagi varem neid Noorte hääle teste tehes nii närviline olnud.
Spoiler :
Tajun üsna selgelt, kuidas unustan võõrsõnade korrektset kirjapilti ning terveid õigekirja reeglid lähevad samuti meelest. Seega, täiesti normaalne tulemus. Igapäevaselt kirju koostades kasutan üsna tihti keeleveebi abi, et sarnased asjad üle käia.
Spoiler :
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
16/20
Eksisin näiteks muffini ja selle "Ette tänades" asjaga. Muffini puhul arvasin esimese hooga, et äkki ongi eesti keeles muhvin siis.
Eksisin näiteks muffini ja selle "Ette tänades" asjaga. Muffini puhul arvasin esimese hooga, et äkki ongi eesti keeles muhvin siis.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- These Silent Nights
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 33
- LiitunudCOLON 15. Aprill 2016, 11:05
Muidu kas see jututuba ei tööta enam või on minu arvutiga mingi teema?
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Paljud kasutavad praegu seda varianti:These Silent Nights kirjutasCOLONMuidu kas see jututuba ei tööta enam või on minu arvutiga mingi teema?
https://kiwiirc.com/client
Nickname: soovitud nimi
Channel: #filmiveeb
Server and network alla:
Server: ee.ircworld.org
ja Start.
- These Silent Nights
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 33
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
These Silent Nights küsis, kuidas jutukasse pääseb, ma seletasin ära ja nüüd ei tulegi?
Bastard!
Bastard!
Üks muutus tuli veel.Jolt kirjutasCOLONSiin paistab olevat mingit korrapära...Spoiler :
Spoiler :
- These Silent Nights
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 33
OuchRalf kirjutasCOLONThese Silent Nights küsis, kuidas jutukasse pääseb, ma seletasin ära ja nüüd ei tulegi?
Bastard!