H.264 - hea valik! Peab ka tõmbama ja täielikult ära vaatama, reede õhtune poole pealt filmi vaatamine oli fail, suure B'ga.Ralf kirjutasCOLONHÕFF'il linastunud šokifilmi "Pig" lavastaja Adam Mason lubas mul enda filmi siin jagada, niisiis kliki pildil:
https://download.yousendit.com/THE3V28ySyt6NEt4dnc9PQ
Enda tõmbamiskiirus on 700 kb/s, ei tea, kuidas teil on.
Filmipläma!
ModeraatorCOLON Meeskond
- kbong
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 1882
- LiitunudCOLON 25. Detsember 2005, 20:14
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Väga hea, eerik, you wineerik kirjutasCOLONKõik teavad seda juba ammu.DaydreamDiamond kirjutasCOLONIlmselt paljusid ei huvita teiste arvamus filmidest ja ei vaata konkreetselt filmiteemasse, siis siia ka infoks:
See nädal on Ekraanis väga mahe kava (Inglorius Basterds, The Hurt Locker ja erilise maasikana pühapäeval Kaklusklubi)

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
Palun vabandust.eerik kirjutasCOLONKõik teavad seda juba ammu.DaydreamDiamond kirjutasCOLONIlmselt paljusid ei huvita teiste arvamus filmidest ja ei vaata konkreetselt filmiteemasse, siis siia ka infoks:
See nädal on Ekraanis väga mahe kava (Inglorius Basterds, The Hurt Locker ja erilise maasikana pühapäeval Kaklusklubi)
PS! Sinu "kõik" ei pea paika, kuna ma ei teadnud. hähähä
Topikul ka veidi. Kõik on näinud aga igaksjuhuks:
Spoiler :
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Mulle nii meeldib kuidas sa ennast asetad kenasse valgusesse. Film ongi mõeldud netis jagamiseks, samahästi võiksin ma ju öelda, et Google Inc. andis minule spetsiaalselt loa, et teie, kallid Filmiveebi külastajad, saaksite tulevikus vaadata YouTube´i kaudu naljakaid filmilõike ja veel boonusena lubati, et filmiveeblased näevad ka sealseid videoklippe.Ralf kirjutasCOLONHÕFF'il linastunud šokifilmi "Pig" lavastaja Adam Mason lubas mul enda filmi siin jagada, niisiis kliki pildil
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Kindlasti mitte taotluslikult, sest mulle oli algselt jäänud mulje, et Mason jagab filmi privaatselt meili teel ning ei olnud kindel, kas selle postitamine avalikku foorumisse sobilik on.Trash kirjutasCOLONMulle nii meeldib kuidas sa ennast asetad kenasse valgusesse.Ralf kirjutasCOLONHÕFF'il linastunud šokifilmi "Pig" lavastaja Adam Mason lubas mul enda filmi siin jagada, niisiis kliki pildil
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
"Jonah Hex"-i ametlik trailer
Tundub nagu igati vaadatav b-film. Megan Fox paistab seal olevat ekvivalendiks Sharon Stone'ile filmis "The Quick and the Dead".
Tundub nagu igati vaadatav b-film. Megan Fox paistab seal olevat ekvivalendiks Sharon Stone'ile filmis "The Quick and the Dead".
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Ralf kirjutasCOLON"Jonah Hex"-i ametlik trailer
Spellbound kirjutasCOLONEsimene pilguheit Jonah Hex`ile.
Need, kes on algmaterjali lugenud võiksid kohe ära öelda, kas treiler jätab halva või hea mulje.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
---Deadline Hollywood says Adam McKay’s twitter about the death of “Anchorman 2” may have been premature, and notes that parties are today still negotiating over its pricetag.
Paramount wants to make it for $40 million while McKay’s camp is looking for $70 million, according to the site. McKay (who made his feature directorial debut on “Anchorman”), Will Ferrell, Steve Carell and Paul Rudd are not, after all, anywhere near as cheap as they were in 2003, when their “Anchorman” deals were struck.
“I think Rambo’s pretty well done. I don’t think there’ll be any more. I’m about 99% sure,” said Stallone, which comes as something of a surprise. After all, Rambo V was considered to be something of an inevitability after the last movie, the ultra-violent Rambo, made $113 million worldwide in 2008. But The Expendables has made Sly think long and hard about his future; and Rambo doesn’t feature in it.
Filmiküsitluse sari on jätkunud peale mõnigast pausi ja oma lemmikutest räägivad:
Freddy Psychoterrorist
Mart Kalvet
Erkki Tero
Tõnu Trubetsky
Reimo Va JMKE-st
Madox Horricane´ist
PeZ Highmachine´ist
Allan Vainola
Robin Malcolm Lincoln´ist
Jaan Pehk
Freddy Psychoterrorist
Mart Kalvet
Erkki Tero
Tõnu Trubetsky
Reimo Va JMKE-st
Madox Horricane´ist
PeZ Highmachine´ist
Allan Vainola
Robin Malcolm Lincoln´ist
Jaan Pehk
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
http://www.aintitcool.com/node/44943 <- Machete trailer. I came 
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.