Jennifer Connelly

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Taavi
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1180
LiitunudCOLON 17. Jaanuar 2005, 01:29
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Jennifer Connelly

Postitus Postitas Taavi »

Jennifer Connelly
New York, USA (12.12.1970)

Jennifer Connelly kasvas üles New Yorgis, Brooklyn-i silla lähistel. Juba kümneselt alustas Connelly modellikarjääri - kuna hea sõber soovitas talle seda.
Varases nooruses oli teda näha ajakirjades ning ajalehtedes, õigepea ka telereklaamides. Esimese väikse filmirolli tegi ta aastal 1984 läbi aegade ühe suurima režisööri, Sergio Leone-i, viimases lavastajatöös \"Ükskord Ameerikas\".
Filmitegijate suurde huviorbiiti tõusis Connelly aga alles uuel sajandil. Esirinda tõstis näitlejanna kindlasti 2001 aasta filmiga \"Piinatud geenius\" võidetud naiskõrvalosa Oscar, Kuldgloobus ning BAFTA.
2003. aasta 1. jaanuaril abiellus ta samuti filmis \"Piinatud geenius\" mänginud näitleja Paul Bettany-ga. Sama aasta augustis sündis neil tütar Stellan.
Connelly-l on ka teinegi laps. 1997. aastal sünnitas ta poja fotograafile David Dugan-ile.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 2223
LiitunudCOLON 28. Detsember 2004, 23:57
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Kaido »

minu arvates lihtsalt geniaalne näitlejanna. Üks lemmikuid.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Väljanägemiselt ta minu maitse ei ole, aga näitlemisoskused on küll 5+.
Armetuid ja dramaatilise mineviku/olevikuga tegelaskujusid sobib perfektselt mängima, eriti "Requiem for a Dream" vääriks mainimist. "Dark Wateris" ta suurt ei istunud, jällegi "Waking the Dead" oli täitsa hea.
Korralik draamanäitleja, sugugi mitte komöödiatibi. (Y)
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802
LiitunudCOLON 02. Mai 2006, 18:28

Postitus Postitas Weirdo »

Siiamaani päris hea mulje jätnud. Ja ehh..minu meelest just üks ilusamaid näitlejannasid. Eriti silmad :)
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 2223
LiitunudCOLON 28. Detsember 2004, 23:57
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Kaido »

Weirdo kirjutasCOLONSiiamaani päris hea mulje jätnud. Ja ehh..minu meelest just üks ilusamaid näitlejannasid. Eriti silmad :)
indeed
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 486
LiitunudCOLON 19. Jaanuar 2007, 16:02

Postitus Postitas Hea Aasta »

Väga kena välimusega (kui hea ikka pea 37-aastane naine välja saab näha?).
Aga peamine on see, et ta on suurepärane näitlejanna. Kahtlemata minu lemmik. Märkimisväärseim roll on kindlasti "Piinatud Geeniuses", kuid teisigi väga häid rolle on näiteks "Requiem for a Dream'is" ja "Vereteemantis".
BUTTON_POST_REPLY