Naljakad inimesed
Funny People
Viimastel aastatel on lavastaja Judd Apatow näidanud maailmale oma kassahittidega, et tema jaoks pole püha ei süütuse kaotamine ("40-aastane neitsi") ega ka rasedus ("Kõht ette"). Oma kolmanda lavastajatöö kohta ütleb mees nii: "Ma püüan teha väga tõsist filmi, mis oleks kaks korda naljakam mu eelmistest. Soovige mulle edu!"
"Naljakad inimesed" jutustab kuulsast koomikust (Adam Sandler), kelle elu muudab lähedane kokkupuude surmaga. Osades Adam Sandler ("Click"), Seth Rogen ("Superbad"), Leslie Mann ("Jälle 17"), Eric Bana ("Star Trek"), Jonah Hill ("Öö muuseumis 2"), Jason Schwartzman ("Darjeeling Limited"), RZA ("Kohvi ja sigaretid") jt.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Naljakad inimesed
Moderator: Meeskond
Isegi Eminem, ehk Marshall võtab filmist osa. Loe.
- Ralf
- love <3
"Funny People"-it saab näha täna (06.02.2010) kell 20:40 HÄÄ filmi nädala raames!
Äkki rauls on huvitatud... või keegi teine, kes oleks seda omal ajal soovinud kinos näha.
Äkki rauls on huvitatud... või keegi teine, kes oleks seda omal ajal soovinud kinos näha.
Liialt venitatud. Viimased 50 minutit vms vajus väga ära. Kuulsuste cameod olid sümpaatsed. Imelik oli peenikest Seth Rogenit näha. Like wtf. - 5/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Teisel vaatamisel meeldis tunduvalt rohkem. Judd Apatow'l on see James L. Brooksi soon täiesti olemas, ta peaks seda liini rohkem arendama. Suur osa vaatajaist ootas ilmselt puhastverd komöödiat... mulle meeldis "huumorivarjundiga draama" tüüpi lähenemine tunduvalt rohkem. Nõme on ainult see, et Apatow' filmides kõik tegelased nii kuradi õelad on.
8/10
Ei tea, ehk asi selles, et tema tegelasel oli leukeemia?
8/10
sandler oli väga väsinud terve filmiaeg.
Ei tea, ehk asi selles, et tema tegelasel oli leukeemia?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora