Bangkok Dangerous - Tappev lähedus
Moderator: Meeskond
Bangkok Dangerous (2008)
Anonüümse palgamõrvari elu võtab ootamatu pöörde, kui ta sõidab Taisse, et teha mitu tasuvat "tellimustööd".
Joe (Nicolas Cage) on armutu tapamasin, kes saabus Bangkokki kohaliku maffiabossi Surati kutsel, et kõrvaldada neli inimest. Ta palkab endale abiliseks pisisuli Kongi (Shahkrit Yamnarm), et sellest pärast ülesande täitmist valutult vabaneda. Endalegi üllatuseks saab Joe'st aga hoopis noorele mehele õpetaja. Samal ajal jääb talle silma ka tüdruk kohalikust apteegist. Alati oma isoleeritust väga kõrgelt hinnanud Joe kaotab tasapisi teda kõik need aastad elus hoidnud valvsuse. Just siis, kui Surat otsustab oma majapidamises suurpuhastuse korraldada...
www.forumcinemas.ee
Loe täielikku tutvustust siit
Bangkok Dangerous (2008)
Anonüümse palgamõrvari elu võtab ootamatu pöörde, kui ta sõidab Taisse, et teha mitu tasuvat "tellimustööd".
Joe (Nicolas Cage) on armutu tapamasin, kes saabus Bangkokki kohaliku maffiabossi Surati kutsel, et kõrvaldada neli inimest. Ta palkab endale abiliseks pisisuli Kongi (Shahkrit Yamnarm), et sellest pärast ülesande täitmist valutult vabaneda. Endalegi üllatuseks saab Joe'st aga hoopis noorele mehele õpetaja. Samal ajal jääb talle silma ka tüdruk kohalikust apteegist. Alati oma isoleeritust väga kõrgelt hinnanud Joe kaotab tasapisi teda kõik need aastad elus hoidnud valvsuse. Just siis, kui Surat otsustab oma majapidamises suurpuhastuse korraldada...
www.forumcinemas.ee
Loe täielikku tutvustust siit
- LiveForThis
- Ristiisa

Sisu oli nii ette aimatav, väga pikale venivad tseenid, ei olnud murdepunkte, väga vähe nn actioni.... pluss veel see et Cage otsustas filmi lõpuks omale kuuli ka pähe lasta, sellel hetkel oli mul hea meel, sest pagan, nii saasta etteastet temalt poleks küll oodanud, väga vale film temasugusele staarile 
- Ralf
- love <3
"What's your work?"
"Aahhh... Banking."
Aasta pomm! Wooohoooo!
"Aahhh... Banking."
Aasta pomm! Wooohoooo!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

No jah, mis seal ikka Cagel Nextist pärit soeng peas ja püüab kõva salamõrvar vms olla.
Kõige naljakam on see, et Cagel on alati selline heatahtlik ja mitte üldsegi nii "tapjalik" nägu peas
Aga jah ma ka tänan meeldiva spoilerdamise pärast
mis siis, et üldine arvamus rõhub, et tegemist on saastaga. Äkki võib mõnevõrra huvitav olla, aga nüüd lõpp ka teada ja puha
Eks varsti vaatab ära. Ega ma siin muidugi palju ei hakka lootma
Kõige naljakam on see, et Cagel on alati selline heatahtlik ja mitte üldsegi nii "tapjalik" nägu peas
Aga jah ma ka tänan meeldiva spoilerdamise pärast
mis siis, et üldine arvamus rõhub, et tegemist on saastaga. Äkki võib mõnevõrra huvitav olla, aga nüüd lõpp ka teada ja puha
Eks varsti vaatab ära. Ega ma siin muidugi palju ei hakka lootma
Ei oleks pidanud kommentaare enne filmi vaatamist lugema, tharts ütles ette, et mis filmi lõpus juhtub ja kui filmi vaadates lõpp oli tulemas, siis oli igav, sest ma teadsin juba mis juhtub.
Aga jah, filmis mõned kohad nagu venisid ja siis actionit oleks võinud rohkem olla, aga muidu täitsa normaalne film.
7/10
7/10