Ristumine peateega

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Ristumine peateega

Post by Cochrane »

Ristumine peateega
The Highway Crossing

Vihma kätte jäänud hääletajad Laura ja Roland (Piret kalda & Jaan Tätte) otsivad peavarju lähedasest maamajast. Selle omanik, Osvald (Andrus Vaarik), tunnetab ootamatus külastuses suuremat tähendust ning teeb paarikesele ootamatu pakkumise - ta tahab Rolandi naise ära osta. Laura ja Roland mängivad alguses kaasa, kuid aja jooksul selgub, et nende võõrustajal on tõsi taga.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Re: Ristumine peateega

Post by Kickflick »

Kuu aega tagasi lugesin seda näidendit, mis meeldis väga, aga film on ikkagi üsna jura. 68 minutit, aga tundub ikkagi venib, ma ei tea, miks.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Eile sai film ära vaadatud ja kuigi lõpus olid mingid klipid, mis olid vast toimunu seletamiseks, jäi asi minu ja teise vaataja jaoks veidi segaseks. Justkui jälgisin tegevust, aga siiski ei suutnud tervet pilti kokku panna. :irw: Oskab keegi ehk ära seletada? Kuidas ja miks sattusid kastid sinna, kus need olid?
Aivar2
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Aivar2 »

Huvitaval kombel on film saanud päris madalad hinded.Minu arust on film suurepärane.Ja millised näitleja tööd veel! Film sisu on kiuksuga.See film on tragikomöödia ahnusest,inimlikust lollusest ja saamahimust.Aplaus !
10 punkti minult.
Post Reply