Balti torm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Balti torm

Post by Asko »

Balti torm
Baltic Storm (2003)

Filmi on vändatud 1994. aastal traagiliselt hukkunud reisilaev Estonia katastroofi ainetel. Filmis toob ajakirjanik Jutta Rabe välja enda teooria Estonia huku kohta ja sealt edasi juhtuma hakkavatest sündmustest.

Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

väga halb film... see film oleks pidanud olema nagu Titanic, siis oleks see väga hea.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

natuke häiris see, et siin polnud seda katastroofi eriti, ainult uurimine, muidu väga hea
ImageImageImage
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Gamma14 »

No nii mõttetut ja igavat filmi annab ikka välja mõelda... Ma pidasin vastu umbes 20 minutit.

1/10 ...No comments
Immagination
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Immagination »

sai omal ajal kinos vaadatud, suhti igav oli...

see film oleks võinud küll olemata olla.., kuid kõige hullem ka polnud;)

4/10
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Balti torm

Post by Rasmus »

Päris okei film, ehkki üsna ulmeline. Laevahukku oleks võinud rohkem näidata (arvasin, et film alles lõppeb laevahukuga nagu "Titanic" näiteks), kuid see uurimise osa oli samas ka päris huvitav.
Veidi häiris see, et kõik rääkisid inglise keeles. Oleks võinud ikka erinevad keeled olla kasutusel.

6/10.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Balti torm

Post by brixxx »

Mulle väga meeldis film, mulle üldse meeldivad sellised salajased poliitilised mahhinatsioonide filmid. Ma olin seda filmi kaks korda poole pealt sattunud vaatama telekast, hiljuti ostsin DVD. Kuna hetkel on Donald Sutherlandi huvi, siis tuli veidi üllatusena, et Ameerika tuttav oli Donald Sutherlandi tegelaskuju.

Mulle meeldisid filmis kõige enam Rein Oja (Kapten Arvo Kallas), Dieter Laser (Gehrig) ja Herb Andress (Jüri Roos).

Spoiler :
Kõige enam meeldisid filmis kohad, kus Julia Reuter ja Erik Westermark vestlesid Gehrigaga ning kui kapten Arvo Kallas oli hulluks läinud, töötas koristajana ühes baasis ja ei tahtnud enam koju tagasi minna. Kõik ülejäänud kohad meeldisid ka, kus Rein Oja näidati.

Hindeks annan 10/10 kuna mängis Rein Oja ning üks huvitavamaid poliitilise mahhinatsioonidega film.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Post Reply