Emily Rose'i vaimude väljaajamine
Moderator: Meeskond
The Exorcism of Emily Rose (2005)
Emily Rose (Jennifer Carpenter) alustab tudengipõlve ning jätab maha oma turvalise maakodu. Ühiselamus hakkavad aga toimuma luupainajalikud sündmused ja seletamatud rünnakud ja sellepärast palubki Emily abi kirikuõpetaja Richard Moore´lt (Tom Wilkinson). Vaimude väljaajamise käigus Emily sureb ja nüüd süüdistatakse pastorit tüdruku surmale kaasaaitamises. Erin Bruner (Laura Linney) hakkab vastu tahtmist kohtus Moore´i kaitsma. Varsti hakkavad aga uurimise ümber tekkima seletamatud sündmused ning advokaadi närvid pannakse proovile. Film põhineb väidetavalt tõestisündinud lool. NB! Film on alla 12. aastastele keelatud (K-12)!
Loe täielikku tutvustust siit
The Exorcism of Emily Rose (2005)
Emily Rose (Jennifer Carpenter) alustab tudengipõlve ning jätab maha oma turvalise maakodu. Ühiselamus hakkavad aga toimuma luupainajalikud sündmused ja seletamatud rünnakud ja sellepärast palubki Emily abi kirikuõpetaja Richard Moore´lt (Tom Wilkinson). Vaimude väljaajamise käigus Emily sureb ja nüüd süüdistatakse pastorit tüdruku surmale kaasaaitamises. Erin Bruner (Laura Linney) hakkab vastu tahtmist kohtus Moore´i kaitsma. Varsti hakkavad aga uurimise ümber tekkima seletamatud sündmused ning advokaadi närvid pannakse proovile. Film põhineb väidetavalt tõestisündinud lool. NB! Film on alla 12. aastastele keelatud (K-12)!
Loe täielikku tutvustust siit
Lihtsalt üks parimaid filme, mida ma olen viimasel ajal näinud. Pingeline kohtudraama + verdtarretav psühholoogiline õudusfilm = Emily Rose'i vaimude väljaajamine. Ilmselt oli asi ka selles, et ma ei oodanud sellest filmist mitte midagi head ja siis kui film on natukenegi hea - tundub, et väga hea film. Terve film koosneski kahest poolest - kohtusaal ja meenutused Emily Rose'i elust. Filmi lõpus antakse vaatajale valik, kumba poolt ta usub. Kas Emily Rose'il oli epilepsia ja psühhos või vaevasid teda hoopis kurjad vaimud. Filmi kõige hirmutavam koht oli ilmselt vaimude väljaajamine. Kindlasti meeldib see film kõigile psühholoogiliste thrillerite austajatele. Midagi halba ei leidnudki selles filmis, kuid see oleks võinud olla ikkagi julgem nagu film "Exorcist".
10/10.
10/10.
-
Mannukas00
- Teadmata kadunud

- lostinthemist
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

JigSaw wrote:Mis seal Unratedis teissugust on??Hostelil tuli ka unrated välja, keegi teab kas sellel on see alternatiivne lõpp??DVD peal on see olemas(kusagilt lugesin)
Ma ei tea. Unrated peaks olema täiendatud versioon vms. Kuna ma pole tavalist versiooni näinud, siis ma ei oska võrrelda. Ma võin ka eksida selles suhtes.
Larry wrote:Ei ole usutav, ei ole, ilma aegu sai aega raisatud. Selliste deemonfilmide puhul peaks selle jumala osa välja jätma, siis oleks veel talutav. Aga et film on tehtud tõliste sündmuste põhjal, no comments, America...
Kui filmis on mängus deemonid, siis pole lihtsalt võimalik jumalat filmist välja jätta! Pole vett pole elu, pole lehma pole piima, pole jumalat pole deemoneid!
Film oli hea!