Ässad 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Ässad 2

Post by Mihkel »

Ässad 2
Hot Shots! Part Deux

Topper Harley (Charlie Sheen) on läinud juba teist korda erru ja sellest ajast peale elab ta budisti kloostris. Jällegi kutsutakse teda juhtima missiooni, mille ülesandeks on päästa kutid, kes läksid päästma kutte, kes läksid päästma sõjavange. Iraagis kohtab ta Ramadat (Valeria Golino), kes üritab avastada Ameeriklaste seas olevat spiooni.

Täielikku tutvustust loe siit.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Esimese osaga pole kuidagi võrreldav, aga naerda saab alati palju. Kuulub komöödiate klassikasse, kuigi minu lemmikuks jääb ikkagi film "Lennuk" (komöödiatest).
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

Mihkel wrote:Esimese osaga pole kuidagi võrreldav, aga naerda saab alati palju. Kuulub komöödiate klassikasse, kuigi minu lemmikuks jääb ikkagi film "Lennuk" (komöödiatest).

Kule mees,lennuk on minu lemmik ka, sa oskad head nalja hinnata!
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

Esimene osa oli minu meelest ka lahedam, aga teises osas meeldis mulle see kanaga koht
kui kokku saame, siis kirjutame
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Võibolla kuskil mujal on teisiti kirjas, aga minu arvamus on muutunud, teine on igatahes lahedam, sest seal on näiteks laibaloendus, ja muud nalja rohkem ja üleüldse, sisu on parem ja põnevam, kui esimene.

P.S. tere tulemast tagasi d33m3n
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

Ma arvan samuti et teine oli parem.
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Teine oli küllaltki mõtetu. Üritati nalja teha, tehti nalja, aga naerma ei ajanud. Kuidagi liiga labane oli. Esimene on ikka ülekõige. Teine on selline igavusepeletaja rohkem. Pole midagi erilist väärt ...
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Teine osa oli minu arust ka hea, aga ei hakkaks esimesega võrdlema, kuna mina sain mõlemat filmi vaadates kõvasti naerdud. 10/10
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Goblin »

Kurivaim, miks nüüd ei tehta nii häid paroodiaid nagu olid Ässad 1 ja 2. Olen mõlemaid oskendamiseni näinud ja võin veel sama palju vaadata ka :D Nii kuramuse naljakad filmdi lihtsalt :D
Maanteeviirus suundub põhja poole...
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Re: Ässad 2

Post by Zinera »

7/10

Mitte nii hea, kui esimene osa, siiski palju nalja. Hämmastav on see, et kuigi tegelikult on naljad nii etteaimatavad ja ajuvabad, ajab see kõik ikkagi naerma, hea komöödia. Charlie Sheeni head ajad... ;-)
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Ässad 2

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Zinera wrote:7/10

Mitte nii hea, kui esimene osa, siiski palju nalja. Hämmastav on see, et kuigi tegelikult on naljad nii etteaimatavad ja ajuvabad, ajab see kõik ikkagi naerma, hea komöödia. Charlie Sheeni head ajad... ;-)

Heh, ilma arutamata täpselt sama arvamus ja hinne.
Post Reply