Inglite linn

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Taavi
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1180
LiitunudCOLON 17. Jaanuar 2005, 01:29
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Inglite linn

Postitus Postitas Taavi »

Inglite linn
City of Angels

Inglid on valvamas meie käekäiku, kuid neil on keelatud sellesse sekkuda. Sellest hoolimata hakkab ingel Seth (Nicolas Cage) Maaelu vastu suurt huvi tundma. Ta armub Los Angelase südamekirurgi Maggie-sse(Meg Ryan), kes ka ingli suhtes külmaks ei jää. Kuid nüüd hakkab nende suhet takistama tõsiasi, et Seth ei ole tegelikult surelik.
Nüüd peab Seth valima, kas hakata inimeseks ning loobuda enda surematusest, et ta saaks Maggiet tõeliselt armastada või jätkata elu inglina.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Üks parimaid romantilisi filme, mida ma tean.
Kasutaja avatar
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 957
LiitunudCOLON 20. Veebruar 2005, 22:08

Postitus Postitas Mihkel »

Mitte just parim film, aga näitlemine on väga hea.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Eile õhtul tuli ka telekast. Natuke vaatasin, suht-koht väsinud olin. Aga siiski jah, näitlejatetöö, eriti Nicholas Cage'ga, on väga hea
Kasutaja avatar
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 635
LiitunudCOLON 12. November 2005, 22:23
AsukohtCOLON Rakvere

Postitus Postitas ringooo »

Näitlejatööd oli tõesti väga head.
Nukker kuid ilus ja romantiline.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802
LiitunudCOLON 02. Mai 2006, 18:28

Postitus Postitas Weirdo »

Üks kõige romantilisemaid filme, mida vaadanud olen. Kahjuks päris algusest peale ei ole näinud :( Tõesti ilus ja kurvavõitu. Meeldis see puhtus, purity selles filmis ja tegelastes.

Meg Ryan pole millegipärast kunagi eriti sümpaatne olnud, aga ei häirinudki ta mind selles filmis. Ennekõike meeldis mulle Nicholas Cage´i roll. Mu meelest sobis see roll talle superhästi!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 732
LiitunudCOLON 28. Detsember 2005, 19:42
AsukohtCOLON Tartu

Postitus Postitas Storm »

Kuna mulle l2hevad romantilised filmid v2ga peale, siis mul selle filmi kohta ainult kiidus6nu. L6pp oli nii kurb :(
Legalize IT!
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
PostitusiCOLON 1740
LiitunudCOLON 22. Aprill 2007, 17:12

Postitus Postitas Pixie »

Kahjuks hakkasin vaatama alles lõpupoole. :(
Siiski väga-väga hea film.
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1082
LiitunudCOLON 28. Detsember 2005, 01:15
AsukohtCOLON Sydney

Postitus Postitas Wisegirl »

9/10
Kõrged punktid seetõttu, et olin unustanud filmi puändiga lõpu. Väga sümpaatne linateos, Nicholas Cage'i filmid on mulle alati südamelähedased olnud.
Ilus. Ilus ja armas.. ja kurb. Aga see kurbus oli ka ilus.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 452
LiitunudCOLON 03. Juuni 2010, 19:58

Re: Inglite linn

Postitus Postitas Kadii »

Ma ei tea noh, kas ma vaatasin teistest täiesi erinevat filmi või? Meil on 0lliga hetkel vaikselt käsil Meg Ryani romcomide klassika vaatamine ja ma ei osanud üldse oodata, et midagi nii halba üldse eksisteerida saab. Dialoog oli nagu The Roomis, aga halvem, kui see üldse võimalik on. Ootasin, et Nick küsib iga hetk sellelt oma vanamehel, et "Anyway how's your sex life?!". Nicki näitlemisest ei tasu üldse rääkida ja isegi Ryan ei olnud nunnu selles filmis. Ja need inglite rannastseenid ja see üleüldine kriipamine, what the shit noh. Ei paneks üldse punkte, kui IMdBs saaks filmi lihtsalt vaadatuks märkida, seega üks tuli. Okei,soundtrack oli täitsa okei, aga puhtalt nostaligilste 90. lugude pärast.
Pilt
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 5960
LiitunudCOLON 08. November 2008, 08:40

Postitus Postitas Ronet »

Kadii kirjutasCOLONMa ei tea noh, kas ma vaatasin teistest täiesi erinevat filmi või? Meil on 0lliga hetkel vaikselt käsil Meg Ryani romcomide klassika vaatamine ja ma ei osanud üldse oodata, et midagi nii halba üldse eksisteerida saab. Dialoog oli nagu The Roomis, aga halvem, kui see üldse võimalik on. Ootasin, et Nick küsib iga hetk sellelt oma vanamehel, et "Anyway how's your sex life?!". Nicki näitlemisest ei tasu üldse rääkida ja isegi Ryan ei olnud nunnu selles filmis. Ja need inglite rannastseenid ja see üleüldine kriipamine, what the shit noh. Ei paneks üldse punkte, kui IMdBs saaks filmi lihtsalt vaadatuks märkida, seega üks tuli. Okei,soundtrack oli täitsa okei, aga puhtalt nostaligilste 90. lugude pärast.
Pilt

Kes teist keda mürgitab? On 0ll üldse elus tegelikult? Foorumisse pole ta 2 aastat jalga tõstnud. Tahaks mingit elumärki näha..
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Ei tea, kui ma vaatasin (mõned aastad tagasi küll), siis ei tundunud selle juures midagi naeruväärset ja lõpp tegi kurvaks.
BUTTON_POST_REPLY