Kohtunik Dredd

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 2680
LiitunudCOLON 12. Aprill 2005, 12:17

Kohtunik Dredd

Postitus Postitas Cochrane »

Kohtunik Dredd
Judge Dredd

Samanimelisel koomiksil põhineva filmi kohaselt elavad tulevikus kõik inimesed mõnes üksikus suurlinnas. Nn. Megalinnades. Väljaspool neid kindluseid on vaid saastatud maa. Korra eest hoolitsevad kohtunikud, kes on üheaegselt politseinikud, kohtunikud ja timukad. Kohtunik Dredd (Sylvester Stallone) on neist parim ja seetõttu on ta pinnuks silmas mõnele võimukale mehele, kes plaanivad riigipööret. Seetõttu süüdistatakse teda kuriteos, mida ta teinud ei ole. Oma nime puhtakspesemisel abistab teda vang, kelle ta ise trellide taha toimetas.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg
PostitusiCOLON 170
LiitunudCOLON 25. Jaanuar 2006, 14:42
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas Girl17 »

vaadatav...
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2873
LiitunudCOLON 18. Jaanuar 2005, 15:21
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Robert »

Täielik pask, millele ei annaks isegi 1 punkti.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 5071
LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
AsukohtCOLON Hawkins
CONTACTCOLON

Re: Kohtunik Dredd

Postitus Postitas Rasmus »

Uue "Dreddi" kõrval on see küll naeruväärne. Vist võib isegi öelda, et halvim film, milles Slyd näinud olen. Positiivseteks külgedeks Rob Schneider (kes mulle oma varasemates rollides enamasti meeldibki), see veider Angelite perekond ja mõned lahedad action-stseenid. Miinuseid ei viitsi ette hakata lugema...

4/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Re: Kohtunik Dredd

Postitus Postitas Ralf »

Mõned ehk teavad, et mulle väga meeldis 2012. aasta "Dredd" ja niisiis otsustasin ka seda varasemat piiluda, kuigi oli hoiatatud, et teen pärast seda ilmselt eneka. Olen endiselt siin - he he - aga no see film oli ikka jaburalt juustune. Nii hullu hammimist ei leia lihakombinaadistki. "Double whammy?", da fuck?

Aga mõned disainielemendid olid - pean nentima - päris kenad, kuigi suurem osa filmist nägi välja nagu oleks kõik dekoratsioonid legoklotsidest tehtud.
BUTTON_POST_REPLY