Luust tomahook
Bone Tomahawk (2015)
Metsik Lääs, 19. sajand. Neli julget meest, eesotsas šerif Franklin Hunt (Kurt Russell), suunduvad ohtlikule päästemissioonile, et vabastada paar linnaelanikku, kes röövitud verejanuliste kannibalidest koopaelanike poolt.
Loe täielikku tutvustust siit
Luust tomahook
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
7/10
Väärt õudusfilmi sugemetega vestern. Läheb aega, et film hoo sisse saaks, aga ootamine tasub end ära, sest viimane kolmandik on oma karmuses tõesti muljetavaldav. Ikka päris rets värk.

Arvustus

Arvustus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Luust tomahook
Ma ei saa aru, kas me vaatasime kõigist teistest erinevat versooni? Valisime sõbra soovituse peale, kes samamoodi rääkis, et viimane kolmandik on ikka päris võigas. Millega võrreldes siis? Pixariga?
Alguspool jättis kerge Kinoteatri 2016/17 aastavahetusesketši maitse suhu ja kui soovitada kellelegi aeglast vesterni, siis on selleks pigem "Slow West" (hehe) kui see.
Alguspool jättis kerge Kinoteatri 2016/17 aastavahetusesketši maitse suhu ja kui soovitada kellelegi aeglast vesterni, siis on selleks pigem "Slow West" (hehe) kui see.
- lostinthemist
- Ristiisa

Kadii wrote:Ma ei saa aru, kas me vaatasime kõigist teistest erinevat versooni?
Täpselt sama keiss minu, "Suicide Squadi" ja teiste tüüpidega. Nüüd tead, mida ma tunnen.
Film on puhas kuld.Väga põnev ja kohati naljakas. Selline Tarantino sugemetega vestern.
Kindlalt soovitan vaadata.Kuid jah eks ta verine film ole.10 punkti minult.
Kindlalt soovitan vaadata.Kuid jah eks ta verine film ole.10 punkti minult.