Keelatud tants 5
Step Up: All In (2014)
Keelatud tantsu imeline tantsijaskond tuleb taas tagasi kinolinale! Sel korral toimub tantsulahing säravas Las Vegases, kus on oodata veelgi vägevamaid etteasteid. Seekordne tantsulahingu võit võib otsustada nii mõnegi tantsija karjääri ja unistuste täitumise.
www.solariskino.ee
Loe täielikku tutvustust siit
Keelatud tants 5
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Keelatud tants 5
Jätsin pooleli, lahkusin poole seansi pealt.
1/5
1/5
Pole näinud, ei kavatsegi vaadata.
hunnitu tervik/5
hunnitu tervik/5
- lostinthemist
- Ristiisa

Ma pole masohhist, seega ei roni vaatama.
mägrad tapamajja/10
mägrad tapamajja/10
Nõrk, mehed, nõrk.
Ma küll vaatasin lõpuni.*
Ma küll vaatasin lõpuni.*
Spoiler :
Last edited by tuusla on 25. July 2014, 09:38, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Re: Keelatud tants 5/10
Arvustust pole veel kirjutanud, aga minu meelest oli täitsa OKEI.
Sisu on neil filmidel tõesti samasugune, aga mulle meeldis see põlvevigastuse teema, tantsustseenide koreograafia oli muidugi 5+ (kostüümid olid eriti ägedad) ja 3D-efektid coolid. Lihtne meelelahutus nagu anything else. Meeldis rohkem kui neljas.
Samas viimane enne seda vaadatud tantsufilm oli väga jube "StreetDance 2", nii et...
See Alexa Brava vms... good god...
Sisu on neil filmidel tõesti samasugune, aga mulle meeldis see põlvevigastuse teema, tantsustseenide koreograafia oli muidugi 5+ (kostüümid olid eriti ägedad) ja 3D-efektid coolid. Lihtne meelelahutus nagu anything else. Meeldis rohkem kui neljas.
Samas viimane enne seda vaadatud tantsufilm oli väga jube "StreetDance 2", nii et...
Spoiler :
See Alexa Brava vms... good god...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

Saan aru, miks seda vaadatakse, aga minu jaoks aja raiskamine, mida vaadates saavad üheks nii universumi hunnitu tervik kui ka aja määramatu ulatus ehk siis parem hüpata kuskilt kõrgelt ja proovida lennata kui vaadata seda. Miks vaatasin? Sportlik huvi? Mingi sisemine huvi tantsu vastu? Nääh...pigem masohhistlik enesepiinamine.
Lõpuni ei vaadanud, sest noh...mõttetu, aga kui oleks vaadanud, siis poleks ilmselt hinne väga erinenud.
1/10
Lõpuni ei vaadanud, sest noh...mõttetu, aga kui oleks vaadanud, siis poleks ilmselt hinne väga erinenud.
1/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1