Sundown
Sundown: The Vampire in Retreat (1989)
Krahv Mardulak (David Carradine) on kogunud vampiirid kokku ning rajanud neile elamiseks väikese erakliku linnakese nimega Purgatory. Linna pole küll kaartidele märgitud, kuid siiski satuvad sinna aegajalt ka tavainimesed, kes kas tapetakse või samuti vampiiriks muudetakse. Kui Purgatorysse tuleb David Harrison koos oma naise ja kahe tütrega, et aidata vampiiridel toota inimverd asendavat jooki, otsustab üks mässumeelne vampiiride grupp teistele vastu hakata, kuna nad ihkavad oma vana elu tagasi. Algab verine sõda elu ja surma peale.
Loe täielikku tutvustust siit
Sundown
Moderator: Meeskond
Re: Sundown
Hea filmi kohta on alati raske midagi öelda. Meeldis algusest lõpuni, väga lõbus. 8/10 
Halb. Siiski oli ka midagi (õigemine keegi) kes meeldis - David Carradine.
3/10
3/10
Ühisvaatamiseks või üksinda purjus vaatamiseks igati sobilik. Silvestriliku seiklusfilmi muusika asemel oleks võinud midagi muud kasutada tho.
4ish/10
4ish/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ei kahetse oma valikut üldse, pigem usun, et teised ühisvaatajad on halvad inimesed. Pole "Sundowni" kohta kunagi midagi negatiivset kuulnud (ehkki selle kohta ei kuule enam nagu üldse midagi) ning IMDb paistab ka minu poolel olevat. Esimesel vaatamisel oli küll rohkem wow-efekt, et selline film üldse eksisteerib, aga kannatab kenasti ka kordusvaatamist.
Pikemalt: http://oudusfilmiblogi.blogspot.com/2015/04/sundown.html
Pikemalt: http://oudusfilmiblogi.blogspot.com/2015/04/sundown.html
- Ralf
- love <3
3.5/10
Mingil määral originaalne, aga üldiselt mage ja mittemidagiütlev tohuvabohu, mis ei sära ka teostuselt. Olen halb inimene! 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Mingil määraloriginaalne,aga üldiselt mage ja mittemidagiütlev tohuvabohu, mis ei sära ka teostuselt.Olen halb inimene!
Nõus!